Villámot fotóztam. Mi lehet ez a nagy, fényes "folt"?
Figyelt kérdés
Tegnap este kimentem az erkélyünkre és ha vihar van imádok "játszani a tűzzel". Sikerült elkapni egyet, levettem a képről a fényerőt meg a kontrasztot és ez sikerült:
Mi ez a nagy folt a villám fölött?
2016. jún. 27. 09:29
1/21 anonim válasza:
Ez a folt eltűnt a villámmal együtt, vagy utána is ottmaradt?
egyébként tetszik a kép
2/21 Wadmalac válasza:
Bevilágított egy egész felhőt.
Azt látni.
A nem kivilágított felhő valószínűleg jóval közelebb van és gondolom sűrűbb is, így az nem lett átvilágítva.
3/21 dellfil válasza:
Úgy van, ahogy Wadmalac mondja. Csak olyan nagy volt a fényereje a bevilágított résznek, hogy az túlexponálódott, hiába vetted le a fényerőt.
Egyébként tényleg jó a kép. :)
dellfil
4/21 A kérdező kommentje:
2016. jún. 27. 12:43
7/21 A kérdező kommentje:
Ki fogsz nevetni, telefon. Samsung Galaxy A5.
2016. jún. 27. 16:09
9/21 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de rendkívül rosszak egezek a képek. Egy fájdalom volt végignézni őket.
10/21 Wadmalac válasza:
Mihez képest?
Ez nem a fotóművész topik, eltárcsáztad magad.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!