Geológus szeretnék lenni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Milyen tantárgyakra hajtsak rá? Melyik egyetemre jelentkezzek? El tudok-e helyezkedni külföldön magyar diplomával? Akinek meg van tapasztalata a képzésről (órák, tanárok, vizsgák, stb.), azt megkérném, hogy meséljen! :)2016. máj. 11. 12:01
1/8 anonim válasza:
Kémiára. ELTE TTK. El tudsz de tovább kell menned főleg ilyen gázlelő/olajlelő helyek kutatására, azaz alkalmazott földtan, ne paleontológus legyél vagy petrológus :D Elég nehéz sok a kritérium tárgy de ha megy a kémia, matek, fizika akkor hajrá
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2016. máj. 11. 12:53
4/8 anonim válasza:
Van haverom, aki szintén. Már csak pár tárgy választja el tőle :D.
ELTE pl jó választás, van ezünk-azunk, leginkább múzeális felszerelés de a legjobb szakemberek.
Kémia kell majd nektek, annak meg a matek az alapja. Meg gondolom fizika is kell.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2016. máj. 13. 16:34
6/8 anonim válasza:
Ülj le! Gondolkodj el azon, hogy be tudnál e kerülni egy mérnök szakra. Ha úgy érzed, hogy nem nézd végig az állásajánlatokat az Audinál, van olyan szakma ami érdekel. Ha nincs akkor emigrálj Angliába vagy Németországba.
7/8 A kérdező kommentje:
Na jó... :D Miért vélekedsz így?
2016. máj. 15. 17:10
8/8 anonim válasza:
Kémia, de földrajz is jó, én azzal jöttem, és sok tudást adott, amit tudtam hasznosítani. Kémiából persze ugyanígy sokat fel tudsz használni, ásványtanhoz, geokémiához kelleni fog az is.
ELTE-re gyere mindenképpen, itt van hozzá MSc is, sokkal felkészültebb leszel, mintha más egyetemről jönnél ide utána. Bárhol el tudsz helyezkedni a magyar diplomával, pláne ha érted is amit csinálsz, nem csak elvégzed az egyetemet, mint sokan tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!