Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A kettő ugyanaz?

A kettő ugyanaz?

Figyelt kérdés

A gyógyszertári hurutoldó pl.: ACC hatóanyaga az acetilcisztein (pl: [link] )

Az étrend-kiegészítők között van úgynevezett NAC kapszula, ami N-acetil-L-ciszteint jelent (pl.: [link] )

Létezik, hogy a kettő hatóanyaga ugyanaz, vagy két külön dologról van szó?

#acetilcisztein #gyógyszertári vs bolti
2016. márc. 19. 13:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
most már hetek óta használom az acetilt és igen jó a "cucc" aki dohányzik vagy csak gyakran van hörghurutja egyéb okokból annak csak javasolni tudom az eddigiek alapján
2016. máj. 7. 13:54
 12/14 anonim válasza:
Látom, 4 éves a kérdés, de mostanában bennem is felmerült ugyan ez, mivel nekem sokszor segít az ACC. Mivel neked bevált, az előző kommented alapján, hát teszek én is egy próbát a NAC-cal. :) Köszi
2020. ápr. 2. 17:02
 13/14 A kérdező kommentje:
szívesen, én azóta is használom! egyre figyelj, hogy mindenképp bő folyadékban oldva idd mert még a gyomrot is kimarja ha túl töményen fogyasztod!
2020. ápr. 17. 18:03
 14/14 anonim válasza:

Én is hónapok óta rendszeresen fogyasztom (600mg) az étrend kiegészítő változatot C-vitamin társaságában és a hatása nálam ugyan az, mint a drága gyógyszertárinak.

Sőt, állítólag kutatják, hogy covid ellen is hatásos, ami nem lenne meglepő, hisz az is felsőlégúti tüneteket okoz.

2021. márc. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!