Szerintetek hogy lehet, hogy egy természettudományokat tanuló ember ilyeneket gondol?
Természetesen nem ciki megkérdőjelezni valamit a tudományban, de csak akkor ha az illető jártas a témában, azaz ezt tanulta az egyetemen.
Nagyszerű dolog az, hogy nem csak fizika szakon oktatnak fizikát, azonban a más szakokon végzetteknek semmi okuk nincs arra, hogy állást foglaljanak bármi mellett, már ami a fizika tudományterületét illeti.
A kérdező sem érti az Ősrobbanás elméletét és annak hiányosságait, csak ezt mondták neki és elfogadta. Úgy, mint ahogy én is elfogadtam azt, hogy a természetes számok összege -1/12 - mondjuk nem egészen úgy, mert mi be is bizonyítottuk ezt.
Nana... én egy szóval nem mondtam, hogy feltétel nélkül mindent elhiszek. Jó magam - bevallom - túl tudatlannak, és gyenge személyiségnek tartom magam ahhoz, hogy a mittudomén hány vallásból és egyéb meggyőződésekből kiválasszak egyet és azt mondjam hogy: na ez az igaz!!
Az említett személlyel kapcsolatban nem túloztam, ő tényleg azt állította hogy teljes mértékben összeegyeztethetetlen a teremtés pl. az evolúcióval.
És ahogy említettem is, nem azt várom el, hogy fogadja el, hogy ősrobbanás volt, evolúció van stb. stb., hanem az ilyen kisebb - bizonyítottabb - tényekről, amikről tanulunk azért azt mondja, hogy hát ez nem totál hülyeség, és ő hazugságokat nem fog megtanulni. Pl. a magfúzió, amit már szintén említettem.
:D azta! ilyen emberek még léteznek? ráadásul egyetemre jár! így már engem is megráz a dolog!
Ez csak úgy lehetséges, ha képtelen a logikus gondolkodásra, vagy valami mániákus betegségben szenved! Vagy meg nem értett zseni, de ezt nem tartom valószínűnek...
Tehát, szerinte a fajok nem a természetes szelekció során fejlődnek tovább, hanem csak úgy ideteleportálódnak isten akaratából! hmmm... Jó hát ez elég... fura..... Mintha ő is csak ideteleportálódott volna úgy 1000 évvel ezelőtt-ről! :D
Sok sikert kívánok neki az egyetemen és úgy általában az élethez is! :D
Megkérdezném, amúgy ezek az emberek milyen szakirányon tanulnak?
Csak hogy tudjam, majd ha végeztek, hol féljek tőlük, hogy munkájukban a felelősségteljes tervezést imával helyettesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!