Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha minden csillagot látnánk...

Ha minden csillagot látnánk szabad szemmel, teljesen beborítanák az eget?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 09:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hé srácok!!! felejtsetek el mindenféle buta elméletet,menjetek ki és nézzetek fel az égre,ha sokáig nézitek rájöhettek a SAJÁT agyatokkal,hogy ott fenn nem robbant semmi és amit láttok annak se eleje se vége, az mindig is ott volt, és mindig is ott lesz, állandó mozgásban van és ENNYI!.
2010. ápr. 2. 10:23
 12/22 anonim válasza:

Van egy ilyesmi sorozat: Agymenők (Big Bang Theory) /nagyon jó/ itt egy link annak akit érdekel.

[link]

2010. ápr. 6. 13:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Van két dolog amiről még nem esett szó:

1.A tapasztalati csillagászat, az észlelés azt mutatja, hogy a tejútrendszerek között végtelen űr van, ahol szó szerint semmi nincs. A galaxisok pedig szintén nagyobb egységekbe állnak össze. Ezek között pedig emberi ésszel felfoghatatlan méretű üres területek vannak. Az üres helyeken tehát nincs csillag.

2.Mi csak annyit látunk az egészből (akár véges, akár végtelen) szabad szemmel,amit az ember szeme lehetővé tesz. A kérdés is erre irányult. Ha a szobádban vagy, csak a falig látsz el. Egy kilátóból látod a vidéket. A hozzád közelebbi tárgyak takarják a messzebb lévőket. Hát így van ez a térben is: a mi saját tejútrendszerünk 8szabad szemmel történő észlelésnél) elfedi előlünk a tér többi részét. Már csak ezért se borítanák be a csillagok az eget. De- nem elég szép és sok, amennyi látható? Hiszen annyi van, mint csillag az égen!

2010. ápr. 6. 14:28
 14/22 anonim válasza:
Ég egyszerűen nincsen. Télapó sincs. Bocs.
2010. ápr. 6. 17:25
 15/22 anonim ***** válasza:

"Ég egyszerűen nincsen. Télapó sincs. Bocs."

Persze...Csak hát "aszongya" a nóta: Este van már, csillag van az égén...Körül csillagos az ég...Feltekintek a csillagos nagy égre...Stb.

2010. ápr. 7. 10:44
 16/22 anonim válasza:

Na és mi van akkor ha feltételezük azt hogy minden elméletet egy vagy több embert talált ki?

Szerintem csak annyi hogy minden ember téved és ezalapján a nagy bumm csak mese. Mert vegyök logikusan a dolgokat honnan tudjuk hogy menyi a fénysebesség? Sehonan csak feltételezés mert mondhatjuk hogy a modern technologia és a műholdak megmérik a távolságot s ijesmi de akkor azok gyorsabbak mint maga a fény? :)Hat nem és ha megmérik is a fénysugár hosszt mivan akkor ha egy feketejuk tértorzulást okoz akkor a mérés nem pontos. Na meg hogy mateatika kiszámolja azt sem hiszem mert bebizonyosodott hogy sokat téved. billio kilométernyi távolságokban 1 tizezred miniméter is nagy tévedés. Ja igen és hogy a számitogépek kitudják számolni. aha és azt nem emberkék programozzák? ha olyan szuper gépek akkor mért döglenek be?

Tehát fizika ide vagy oda egyenlöre sötétben tapogatunk és ha valami nehezebb kérdést teszünk fel egy fizikus vagy természettudosnak akkor mért mondja azt hogy ezt még pontosan nem tudjuk.

Na de ez mind nem ér semmit ha kutatun és kutatunk amikor itt a viszaszámlálás a nyakunkon mert néhány milliomos eldönti a sorsunkat pl: "fekete arany"kitermelök.

Szerintem ezt kellene leállitani mert van sok modern gépezet de nem lehet forgalomba helyezni és igy megunkat nyirjuk ki.

Hajrá földiek csak így tovább a pokol kapuja nyitva áll.

HAHAHAHA

2010. ápr. 8. 07:49
 17/22 anonim válasza:
Ja, a nóta asszonggya... Persze... Mi az, hogy "nóta"? Mi az, hogy "asszonggya"? Szerintem nóta sincsen, szerintem. Nincsen semmi. Se olyan hogy ég, se olyan, hogy mikulás, se olyan, hogy nóta, se olyan, hogy asszonggya. Ennyi!!! Én tudom, ott voltam.
2010. ápr. 8. 17:11
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ja, a nóta asszonggya... Persze... Mi az, hogy "nóta"? Mi az, hogy "asszonggya"? Szerintem nóta sincsen, szerintem. Nincsen semmi. Se olyan hogy ég, se olyan, hogy mikulás, se olyan, hogy nóta, se olyan, hogy asszonggya. Ennyi!!! Én tudom, ott voltam."

Hol? A

2010. ápr. 9. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:

"Ja, a nóta asszonggya... Persze... Mi az, hogy "nóta"? Mi az, hogy "asszonggya"? Szerintem nóta sincsen, szerintem. Nincsen semmi. Se olyan hogy ég, se olyan, hogy mikulás, se olyan, hogy nóta, se olyan, hogy asszonggya. Ennyi!!! Én tudom, ott voltam."

Hol? A semmiben? Akkor a semmi az létezik? Mert ha igen, az már valami, nem semmi. A semmiben pedig nem lehet ott lenni. De nem ez volt a kérdés, kissé elkanyarodtunk...

2010. ápr. 9. 10:11
 20/22 anonim válasza:

Kedves "A"!

Hát ott!! Ott voltam!! Pont ott!! Ráadásul pont akkor. És tényleg.

És igen, a semmi tényleg létezik. Mese habbal, hogy nem. Sőt: csak a semmi létezik, egyébb sem!! Tudom, mert ott voltam.(ld. elöbb)

Imádlak Titeket, persze, vicc az egész. Négyzsrilliárd- ami nem kis idő- napig vitatkozhatnánk az egészről. A "semmi" tényleg egy műszó, olyan mint a "nulla". Ilyenek egyszerűen nincsenek. Én tudom. Én vagyok a télapó. Tehát tudhatom, lássátok be.

Konkrétan meg, az, hogy "elkanyarodás"... Nem is értem... Az meg micsoda? Növényféle? Szerintem olyan nincs is!! Seholse!!

2010. ápr. 9. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!