Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi az az anyag amibe ha...

Mi az az anyag amibe ha belemártod a vattát és meggyújtod és nem égsz el?

Figyelt kérdés
nagyon kiváncsi vagyok hogy mi ez ki szeretném próbálni (nem veszélyes?)
2016. febr. 4. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Az összes anyag ilyen, mivel nem vagyok olyan béna, hogy meggyulladjak.
2016. febr. 4. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nitrálni kell a vattát, úgy nitrocellulóz lesz belőle. AZ meg egy pillanat alatt ellobban.
2016. febr. 4. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Megfelelő arányú víz-etanol keverék.
2016. febr. 4. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:

"nem veszélyes?"

De az.

"nagyon kiváncsi vagyok hogy mi ez ki szeretném próbálni"

Tipikus utolsó mondat.

2016. febr. 4. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy vajon mi lehet az az anyag, amibe vattát mártogatva majd meggyújtva képes egy egész embert elégetni.
2016. febr. 5. 01:36
 6/6 Wadmalac ***** válasza:
100%

Egyszer középsuliban egy komplett kötött pamut sapkából csináltunk lőgyapotot. Két méteres pálcával gyújtottuk be, másfél méteres tűzgömböt produkált és olyan léglökést, hogy borultunk szana-szerte. Mindenki ellenőrizte utána az alsógatyáját.

Nem kéne ezt erőltetni otthon. Feküdtem már úgy kórházban, hogy a szomszéd ágyon ilyen otthoni kísérletező sufnikémikus feküdt, aki a saját fejére robbantotta apu szerszámoskamráját, amikor nitroglicerint gyártott a családi pálinkafőzővel. :D

És ő sem volt terrorista, csak kíváncsi.

Csak akkoriban még nem volt net, ahol az ilyesmit megnézheted anélkül, hogy magadat veszélyeztetnéd.

2016. febr. 5. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!