A cukros víz árthat a bogaraknak, rovaroknak?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 14:39
1/8 anonim válasza:
Nem. Sőt arra jönnek a legtöbben, főleg a hangyák.
3/8 anonim válasza:
Csak akkor ha oldott állapotában beleragadnak.
4/8 Wadmalac válasza:
Sok rovarnak ideális kaja. De azért nem mindnek. Egy selyemhernyó gondolom feldobná a talpát a szirupdiétán, az emésztőrendszere nem erre "van tervezve".
5/8 anonim válasza:
Ha túl sokat kapnak egyszerre, akkor belefulladhatnak (lásd pl. darázscsapdák).
6/8 anonim válasza:
Ha túl sok van belőle, akkor belefulladnak. Különben olyan étel, mint ami az embernek a finomított fehér lisztes kenyér.
A méhek még mézet is készítenek belőle, ha eleget kapnak, és el tudják hordani.
7/8 anonim válasza:
És valaki azt tudja, hogy milyen hatása van a szentjánosbogárra, a cserebogárra, a szarvasbogárra, a hőscincérre? Mert én régebben tartottam bogarakat üvegben (megfelelő szellőzés és víz biztosítása mellett), pontosabban az itt felsoroltakat, pár hónap után elpusztultak. Többek közt cukros vizet is adtam nekik.
8/8 anonim válasza:
Lazán kapcsolódik, de érdemes felidézni Edgar mit akart a Men in blackben 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!