Miért nem bomlik le sohasem a Mekis hamburger?
Gondoltad volna, ha neadj Isten egy atomháborúban kipusztúlna az egész emberiség, minden lebomlana egy idő után, csak a mekis hamburger nem. Az ide érkező földönkívüliek értelmes élet nyomait nem, csupán hamburgert találnának.
Ennek milyen biokémiai eredete van?
Sok mindent lehet rám mondani, de azt nem, hogy törzsvendég lennék a McDonalds-ban.
Sőt az amerikai élelmiszerektől is igyekszem tartózkodni.
Kaptál rendes válaszokat. Nem a válaszadók tehetnek róla, hogy neked nem tetszenek.
- - -
Ha már kedveled a bulvár szemetet itt egy új konteo:
"Veszélyben a világ!! Jönnek a hurkatöltős reptoidok, és elrabolnak minden 18 évét betöltött nemdohányzót. Húúúúú!"
A természetes anyag akkor bomlik le ha van ami lebontsa, bacik, gombák. Azok pedig akkor tudják lebontani ha megfelelő hozzá a környezet.
Na most a kiszáradt kaja nem megfelelő környezet, ezért is egy régóta létező tartósítási eljárás a szárítás. Ennyi.
Ha fognál valami teljesen házilag készített, semmi tartósítószert meg adalékanyagot nem tartalmató hamburgert, amibe minden bio meg friss meg szuper egészséges, és hagynád kiszáradni, ugyanúgy nem bomlana, nem rohadna. Nincs ebben semmi ördöngösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!