Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem bomlik le sohasem a...

Miért nem bomlik le sohasem a Mekis hamburger?

Figyelt kérdés

Gondoltad volna, ha neadj Isten egy atomháborúban kipusztúlna az egész emberiség, minden lebomlana egy idő után, csak a mekis hamburger nem. Az ide érkező földönkívüliek értelmes élet nyomait nem, csupán hamburgert találnának.


Ennek milyen biokémiai eredete van?


[link]


2016. jan. 19. 22:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kiemeltem, fussatok neki mégegyszer.
2016. júl. 27. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
Milyen hasznos, hogy kiemelted, ott vannak a válaszok, fuss nekik még egyszer.
2016. júl. 27. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig azért nem rohad el, mert kiszárad. Ha nem hiszed, próbáld ki. Volt, aki megcsinálta.

[link]

[link]

Fuss neki, olvasd el.

2016. júl. 28. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

Sok mindent lehet rám mondani, de azt nem, hogy törzsvendég lennék a McDonalds-ban.

Sőt az amerikai élelmiszerektől is igyekszem tartózkodni.


Kaptál rendes válaszokat. Nem a válaszadók tehetnek róla, hogy neked nem tetszenek.

- - -

Ha már kedveled a bulvár szemetet itt egy új konteo:


"Veszélyben a világ!! Jönnek a hurkatöltős reptoidok, és elrabolnak minden 18 évét betöltött nemdohányzót. Húúúúú!"

2016. júl. 28. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 A kérdező kommentje:
a természetes anyag lebomlik. Megeszik a bogarax max, de a mekis hamburger sosem bomlik le, azaz műanyag ?
2016. szept. 7. 16:58
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
A természetes anyag lebomlik, na ja, azért őrizget nagynéném egy szem szilvát 20 éve :D Szépen kiszáradt és nem bomlik. Meg biztos ezért találunk múmiákat meg jégbe fagyott mamutot.
2016. szept. 7. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A természetes anyag akkor bomlik le ha van ami lebontsa, bacik, gombák. Azok pedig akkor tudják lebontani ha megfelelő hozzá a környezet.

Na most a kiszáradt kaja nem megfelelő környezet, ezért is egy régóta létező tartósítási eljárás a szárítás. Ennyi.

Ha fognál valami teljesen házilag készített, semmi tartósítószert meg adalékanyagot nem tartalmató hamburgert, amibe minden bio meg friss meg szuper egészséges, és hagynád kiszáradni, ugyanúgy nem bomlana, nem rohadna. Nincs ebben semmi ördöngösség.

2016. szept. 8. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát amúgy nem akarok az okfejtésedbe belerondítani, de amúgy a műanyag is lebomlik csak több idő kell hozzá. De nem probléma minden más is ostobaság amit összehordtál.
2016. szept. 8. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Más kaja sem bomlik le, ha elzárják a nedvesség elől. Ebben a kísérletben nem zárták el a nedvesség elől, el is kezdődött a lebomlás: [link]
2016. szept. 12. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!