Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha valaki egy teszt szerint a...

FFDP kérdése:

Ha valaki egy teszt szerint a jobb és a bal agyféltekét ugyanolyan mértékben használja, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Kitöltöttem egy tesztet és 49% - ban a bal, 51% - ban a jobb agyféltekémet használom eszerint. De azt mondják aki egyenlő mértékben használja az agyféltekeit, az pl. jól tud zongorázni vagy egyszerre csinálni gitározni és énekelni, ilyesmik, de ez nekem alig megy (együtt).

Egyébként ha ez számít balkezes vagyok: bal kézzel írok, gitározok, íjászkodok, de a kést - villát úgy fogom, mint a jobbkezesek azt hiszem. Bal lábas is. Akik bal lábasok azok többnyire bal kezesek is?

Ami még az agy féltekéket illeti a nyelvek egész könnyen mennek, matekkal sincs baj, emellett meg ügyesen tudok fogalmazni szövegeket és azt mondják, hogy vicces és kreatív vagyok.

Valaki le tudna vonni nekem egy konklúziót, mert egy kicsit összezavar ez az egész? :D

2010. márc. 27. 12:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%

tudsz egy linket küldeni a tesztről

netről tanulok zongorán

2010. márc. 27. 13:00
 2/25 A kérdező kommentje:

Remélem beszélsz angolul, nem épp egyszerű nyelvezet, de nem hosszú, egy szótárral értelmezheted:

[link]

Ez csak részben megbízható azt mondják:

[link]

Ez is hasonló:

[link]

2010. márc. 27. 13:06
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

A teszten mi alapján jött ki, hogy 49 és 51%-ban használod? Ha tudod milyen vag, akkor olyan vagy, akármit is jön ki.

De én is kitölteném, hogy megtudjam mit ír.

2010. márc. 27. 13:08
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
A táncosnős az érdekes. Nekem az elején mindig jobbra forog, de az árnyék segítségével egyszerre meg tudom változtatni.
2010. márc. 27. 13:13
 5/25 A kérdező kommentje:
Az angol nyelvű tesztre jött ez ki. Elolvastad a kérdésem? Azt kérdeztem, hogy ez mit jelent és, hogy ez valamiképp kapcsolódik - e ahhoz, hogy balkezes - lábas vagyok.
2010. márc. 27. 13:16
 6/25 A kérdező kommentje:
És mivel azt mondják, hogy a kétagyféltekesek jól tudnak egyszerre több hangszeren játszani pl. nem értem, hogy akkor nekem miért megy nehezen ez. Külön - külön jól megy, csak egyszerre nem.
2010. márc. 27. 13:18
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy még gyakorolni kell a gitározást?

És ez csak általánosítás.

2010. márc. 27. 13:23
 8/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak általánosítás, meg hát nem is vagyok profi. Csak ha már van valami amit zsigerből játszok, mégse tudok mellé énekelni vagy nagyon kell koncentrálnom. Mindenesetre még jobban a érdekel a bal kezes - lábas része a kérdésnek :)
2010. márc. 27. 13:25
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a nőt mindkét irányba látom forogni :S
2010. márc. 27. 13:35
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

az én SQ értékem 36 pont és lány vagyok 15 éves

ez jó?

2010. márc. 27. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!