Ha valaki egy teszt szerint a jobb és a bal agyféltekét ugyanolyan mértékben használja, az mit jelent?
Kitöltöttem egy tesztet és 49% - ban a bal, 51% - ban a jobb agyféltekémet használom eszerint. De azt mondják aki egyenlő mértékben használja az agyféltekeit, az pl. jól tud zongorázni vagy egyszerre csinálni gitározni és énekelni, ilyesmik, de ez nekem alig megy (együtt).
Egyébként ha ez számít balkezes vagyok: bal kézzel írok, gitározok, íjászkodok, de a kést - villát úgy fogom, mint a jobbkezesek azt hiszem. Bal lábas is. Akik bal lábasok azok többnyire bal kezesek is?
Ami még az agy féltekéket illeti a nyelvek egész könnyen mennek, matekkal sincs baj, emellett meg ügyesen tudok fogalmazni szövegeket és azt mondják, hogy vicces és kreatív vagyok.
Valaki le tudna vonni nekem egy konklúziót, mert egy kicsit összezavar ez az egész? :D
tudsz egy linket küldeni a tesztről
netről tanulok zongorán
A teszten mi alapján jött ki, hogy 49 és 51%-ban használod? Ha tudod milyen vag, akkor olyan vagy, akármit is jön ki.
De én is kitölteném, hogy megtudjam mit ír.
Nem lehet, hogy még gyakorolni kell a gitározást?
És ez csak általánosítás.
az én SQ értékem 36 pont és lány vagyok 15 éves
ez jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!