Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan legyek jó matekból?

Hogyan legyek jó matekból?

Figyelt kérdés
oké, hogy az órai anyagot hozom, és lesz egy többé kevésbé jó jegyem belőle, de hogy lehetnék belőle olyan jó, hogy versenyezhessek is vele?
2016. jan. 5. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha az órai anyag nem jelent nagy kihívást akkor különórákkal kellene fejlesztened magad
2016. jan. 5. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem vannak más feladatok is a feladatgyűjteményben/tankönyvben, ezek között vannak nehezebb példák. Ezen felül Róka Sándor könyveit tudom ajánlani, abból mindenféle versenyfeladatokat tudsz keresni.

Ha nem akarsz rá költeni, vannak olyan matekversenyek is, aminek interneten is elérhető a feladatsora ill. a javítókulcsa.

Mint az órai munkának, a versenyeknek is fontos része a rutin, a rengeteg példamegoldás.

2016. jan. 5. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire megy jól az órai anyag?

Én alapból jó voltam, és barátaim jófejségből korrepetáltam, így később sem okozott semmi problémát az órai....

2016. jan. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!