Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi kell ahhoz, hogy orvos legyek?

Mi kell ahhoz, hogy orvos legyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és majd az orvosi pályán szeretnék elhelyezkedni. Pontosan még nem tudom, hogy milyen orvos akarok lenni. És a legnagyobb problémám a matek. Mindig négyes voltam belőle, de elég nehezen. Szerintetek még így is válhat belőlem majd orvos? Őszinte válaszokat várok.

2016. jan. 3. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Matek pont nem kell hozzá, úgyhogy mehetsz.
2016. jan. 3. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
kémia-biosz emelt érettségit kell tenned. ha jól sikerülnek, egyenes út az egyetemre. ott 6 év múlva kapod kézhez az általános orvosi diplomádat. ezután érdemes szakosodni még.
2016. jan. 3. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:

En kineznek magamnak par orvosi egyetemet es megneznem a felveteli kovetelmenyeket, majd igyekeznek azokra a targyakra fokuszalni, amiket kerni fognak.

De ez en vagyok, ha szerinted a gyakorikerdesek.hu a megfelelo forum erre, akkor lelked rajta.

2016. jan. 3. 18:22
 4/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyi matek van az orvosin, de az tuti, hogy komoly embereknek való. Ismerkedtem egy orvosis csajjal, de nem nagyon bírtunk találkozni, mert folyton tanult. Oda aztán kell kitartás! Hajrá!
2016. jan. 3. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) És az szerintetek az még normális ( ebben a korban), hogy néha üresnek érzem az agyam? Tudom, hogy furi csak mindenki azt mondja, hogy milyen okos vagyok meg jó tanuló, de én egyáltalán nem érzem magam annak...
2016. jan. 3. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy van önkritikád.

A jegyek nem hiszem, hogy számítani fognak olyan nagyon, mivel két emeltet kell majd csinálnod. Bioszból és kémiából. Szerintem ezekre koncentrálj.

2016. jan. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!