Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van esélyem arra, hogy felvegy...

Van esélyem arra, hogy felvegyenek az állatorvosi egyetemre?

Figyelt kérdés

Most ha lehetne, már mostani állatorvosokat, vagy egyetemistákat kérdezném...

Szóval az a szitu, hogy 7.-es vok, de már gimibe járok. Álltalánosban végig kitünő voltam, már az egész rokonság megörült, hogy egy ujjabb jó tanuló, csak mert összes tesom kitűnő volt. Igenám, de kezdődött a gimi, és először csak kicsit, aztán fokozatosan rosszabb tanuló lettem, és most, 7.-esen kb a 3-as átlagnál állok. Viszont, 3 éves korom óta ( szóval 10 éve) állatorvos szeretnék lenni. Apukámmal is már boncoltunk kissem állatokat, amik elpusztultak ( béka, hal...)és nem lettem rosszul tőle. Tv-ben is folyton az "animal planet"-en lógok, és a boncolásokat nézem.Több kisgyerekkori rajzom van ahol magamat rajzoltam le, ahogy éppen műtök. x)És már rengetegszer volt, hogy kismadarakat gyógyitgattam, sőt, egyszer már levezettem egy kecske ellést is, még tavaly! :) Lehet, hogy ez semmiség, de én nagyon élvezem és szeretem.... de a jegyeim miatt mindennap eszembe jut, hogy lehet , hogy nem valósul meg a nagy álmom, és nem lehetek állatorvos... jó, tesóim folyton hülyének néznek, hogy 13 évesen ezen parázok, de tényleg ez van.... lécci segítsetetek!!! L/13

*U.í.: bocsi a helyesírási hibákért! :)

2010. márc. 22. 18:00
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Én egyetemista vagyok, már majdnem állatorvos. :)) Én is nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy ezt akarom csinálni. Annyi idős voltam, mint most te. :) Tényleg a kémia meg a biológia a legfontosabb, azokat nagyon tanuld!! Próbálj meg egy jobb gimibe bekerülni, lehetőleg biosz tagozatra. Ott is tanulj nagyon keményen! Ha szükséges, keress magántanárokat, én is jártam. :) Ha igazán ezt szeretnéd, megéri az áldozat, és sikerülni fog! Én is rengeteget küzdöttem (és még mindig), hogy eljussak idáig. Azért is érdemes tanulni sokat, mert az egyetemen is rengeteget kell majd. Nagyon drukkolok Neked!

Ui.: Jó, ha szereted a boncolást, abból lesz bőven! :) Én sose csíptem...

2011. febr. 12. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!