Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Több ismerősöm sem tudott...

FéltrollSkapti kérdése:

Több ismerősöm sem tudott aludni az éjszaka. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy egy percet sem tudtam aludni az éjszaka és később megtudtam, hogy ezzel nem voltam egyedül. Érdekelne, hogy hol kellene a keresni a magyarázatot erre a jelenségre? Az időjárás okozta vagy valamilyen csillagászati jelenség vagy egészen más? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. dec. 8. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Véletlen egybeesés. Valószínűleg egyedi okok állhattak e mögött, pl nyugtalanság, izgatottság valami miatt.
2015. dec. 8. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
én is így voltam
2015. dec. 8. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Én konkrétan a horkolásod miatt nem bírtam elaludni...
2015. dec. 8. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

mit szedtetek be?

le kéne cserélnetek a dílereteket!

2015. dec. 8. 20:11
 5/8 EagleHUN ***** válasza:

Én nagyon jó alvó vagyok! Szinte soha sincs olyan hogy ne tudnék aludni, akár buszon, vonaton, repülőn akárhol is. Kivéve a tegnap és tegnapelőtt éjszakát, a saját ágyamban. Furcsálltam is.

35/F

2015. dec. 8. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha ez is számít, én nagyon rossz alvó vagyok, általában sokszor felkelek éjszaka, de tegnap nagyon jól aludtam, csak egyszer ébredtem :)

Amúgy ha együtt vacsoráztatok, akkor lehetett valami a kajában, vagy ha horrort néztetek, akkor azért is lehet.

2015. dec. 8. 21:46
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
100%

Én elég jó alvó vagyok, nagyon ritkán van elalvási nehézségem, ez általában egybevág a teliholddal, vagy valami olyan eseménnyel, amivel nap közben sokat kellett foglalkoznom és tovább jár rajta az agyam. Nagy ritkán egyik okot sem találom rá, ilyenkor valami időjárási dolog lehet mögötte, fronthatás, légnyomás stb.

A kérdéses esetre is ez a tippem, ki mire érzékeny, én speciel az elmúlt napokban aludtam mint a tej.

2015. dec. 9. 10:03
 8/8 anonim válasza:

véletlen lehet

de menj orvoshoz

2015. dec. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!