Több ismerősöm sem tudott aludni az éjszaka. Mi lehet az oka?
mit szedtetek be?
le kéne cserélnetek a dílereteket!
Én nagyon jó alvó vagyok! Szinte soha sincs olyan hogy ne tudnék aludni, akár buszon, vonaton, repülőn akárhol is. Kivéve a tegnap és tegnapelőtt éjszakát, a saját ágyamban. Furcsálltam is.
35/F
Ha ez is számít, én nagyon rossz alvó vagyok, általában sokszor felkelek éjszaka, de tegnap nagyon jól aludtam, csak egyszer ébredtem :)
Amúgy ha együtt vacsoráztatok, akkor lehetett valami a kajában, vagy ha horrort néztetek, akkor azért is lehet.
Én elég jó alvó vagyok, nagyon ritkán van elalvási nehézségem, ez általában egybevág a teliholddal, vagy valami olyan eseménnyel, amivel nap közben sokat kellett foglalkoznom és tovább jár rajta az agyam. Nagy ritkán egyik okot sem találom rá, ilyenkor valami időjárási dolog lehet mögötte, fronthatás, légnyomás stb.
A kérdéses esetre is ez a tippem, ki mire érzékeny, én speciel az elmúlt napokban aludtam mint a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!