Ha belepisiltem a Balatonba, akkor a Sió majd a Duna közvetítésével ti az én pisim homeopátiás készítményét isszátok?
Én előbb pisiltem bele szóval te iszod az enyémet.
Sőt, én bele is sz.rtam. De tényleg.
Vizibicikliztünk és nagyon rámjött, nem értünk volna ki a partra.
A leghígabb homeopátiás oldatot 30-szor hígítják a tízszeresére. Tehát az eredeti oldatotban lévő anyagmennyiség 10^30-szoros térfogaton oszlana el, ha a hígítás után mindig megtartanák mindig az oldatot teljes egészét.
Mondjuk poén :D Azért az nem csak keveréssel készül.
"Ekkor születik a folyamat lelke: a potenciálás, dinamizálás, ami a következőket jelenti:
Elengedhetetlenül szükséges az eljáráshoz: indifferens (semleges) vivőanyag, hígítás, és erőteljes ütve rázás rugalmas anyaghoz. Mindezt a szaknyelv a dinamizálás folyamatának nevezi. Vegyünk egy példát: a D potenciasor készítése esetében: A kiindulási agyagból 1 részt kiveszünk, és ehhez 9 rész oldószert adunk, 10 szer ütve rázva. Ebből az oldatból kapjuk a D1 potenciát. (Vagyis, képzeljük el úgy, hogy a patikus a kezében lévő kis üvegcsét, a benne lévő említett összetevőkkel egy rugalmas anyaghoz, erőteljes mozdulatokkal a meghatározott módon és ismétléssel üti.)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!