Jósálmok, melyek később valóra is válnak?
Sziasztok!
17 éves vagyok és gyakran álmodok olyan dolgokat, amelyek később valóra is válnak. Az érdekesség csak annyi, hogy én nagyobb katasztrófákat vagy természeti csapásokat szoktam megálmodni. Többek között megálmodtam a 2004-es cunamit vagy a mostani Haiti földrengést is (de ez csak két példa a sok közül). Ez rendjén való, normális dolog? Szoktatok hasonlókat álmodni?
Kedves Kérdező!
Ne fáraszd magad a szkeptikusokkal, előre nézz és fejlődj, segíts magadon és másokon.
Igen, vannak ilyen álmok, nekem is, de ezek főleg csak engem győznek meg...erősítenek, felkészítenek...
Pl. az agykontroll (Silva-féle: www. agykontroll.hu) tartalmaz álomkontroll módszert, ami azt fejleszti, hogy emlékezz az álmaidra és olyan álmaid legyenek, amelyek megválaszolják a feltett kérdésedet. (Lefekvés előtt meditálva ezt kéred, kb. ez a lényege és írd le még éjjel, amit álmodtál, mert elfelejted esetleg.)
Van sok más módszer is, nem vagy egyedül. Ne félj, csak légy jó! Sok sikert!
Sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok :(
2010. május 18. - Lehet, hogy az árvizes álom erre vonatkozik?
A vonat nem jött be szerencsére :)
Viszont tegnapi álom: Földrengés :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!