Lehetséges? Írásvetítő elven ha tükröt és állítható lencsét (? ) teszek egy táblagép fölé akkor kivetíti mint egy projektor?
Figyelt kérdés
Vagy laptop elé lencséket...2015. nov. 20. 21:43
1/4 anonim válasza:
Nem, nem elég a fénye.
Ezt úgy csinálták régebben hogy a notebook-ot szétszedték a kijelző részéről eltávolították a háttérvilágítás részét és diavetítővel átvilágították.
2/4 anonim válasza:
Redőnnyel, vak sötétben működik.
Csináltam hozzá állványt meg mindent. maxra vettem a fényerőt, rádugtam töltőre majd elindítottam a filmet.
Tükrökkel nem szórakoztam egy lencsét használtam, kikapcsoltam az automatikus elfordulást, és fejjel lefelé beraktam a telefont.
De mondom, csak vak sötétben "jó"
3/4 Wadmalac válasza:
4/4 anonim válasza:
Az írásvetítőben van egy 1000 wattos izzó a kellő fényteljesítményhez. A táblagéped tápjára meg az van írva, hogy például, hogy 19V 4A. Szóval ebből sehogy nem jön ki a kellő fényteljesítmény :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!