Mennyi az esélyem arra hogy én legyek a világ legokosabb embere?
Figyelt kérdés
Immár 11 osztályos vagyok és 11 év allat puskázás nélkül csak ötösöket kaptam és most 15 éves vagyok,szerintetek stephen hawking-et lekörözöm.2015. nov. 6. 16:00
11/21 anonim válasza:
#9 már néztem hogy mi rosszat írtam :))
12/21 anonim válasza:
Ha még kb. sem tudod a választ, akkor semmi.
Amúgy nyelvtanból is csak ötösöket kaptál? Talán nem a megfelelő iskolába jársz.
13/21 anonim válasza:
Körülbelül 1 a 7379094788hoz. Ez úgy 1,35518e−8%
14/21 anonim válasza:
Szerintem Stephen Hawking (nagybetűvel) azért lett ilyen elismert és nagy tudású, mert 15-évesen nem azon agyalt, hogy ő akar a világ legokosabb embere lenni. Úgyhogy máris rossz irányba indultál.
15/21 anonim válasza:
Egy kicsit több az esélye mint annak hogy te vagy a legszerényebb..
16/21 anonim válasza:
A legfelfuvalkodottabbat jobban megközelíted, mint a legokosabbat.
17/21 anonim válasza:
Azesély mértéke lényegtelen. Egyszerűbben is kiderítheted, te vagy-e a világ legokosabb embere. Ha tényleg te lennél, mindent tudnál amit mi is. Tehát tudnád magadtól is, milyen módszerrel lehet megtudni te vagy-e az, ennélfogva nem szorulnál rá arra, hogy tőlünk kérj segítséget. Mivel ez nem így történt, egyértelműen egy rakás szarkupac vagy.
18/21 anonim válasza:
Hawking üzeni, hogy ő tudja ennek az esélyét 30 tizdesjegy pontossággal? Te is?
19/21 spd45 válasza:
Az, hogy egy mindent tudó ember legyél az szinte lehetetlen mivel Stephen Hawking is csak a fizikában jeleskedik, ami több évtizedes tanulás, szorgalom eredménye.
Az igaz, hogy nem te leszel a legokosabb ember a világon, de ha van benned kreativitás, szorgalom, motiváció és egyéniség, egy kis különcség akkor adhatsz a világnak olyan maradandó dolgot ami az emberiség fejlődését szolgálja akkor (az én célom is ez) akkor kalapot emelek előtted és nagyon becsülni foglak.
De mivel mindketten ugyanolyan idősek vagyunk azért, ha egy területre terel a sors megmutsthatom majd mi az igazi tudás.
20/21 anonim válasza:
Na már 2020 van és te 20 éves vagy. Hol tartasz a világ legokosabb embere címhez vezető úton? Vagy már azóta a mekiben dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!