Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit látott Jacques Cousteau a...

Mit látott Jacques Cousteau a tenger mélyén, amire azt mondta, hogy az emberiség még nincs rá felkészülve?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 10:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező!

Olyasmit láttam, ami megváltoztatja az emberiség jövőjét. Tényleg nem vagytok rá felkészülve, ezért senkinek se mondtam el a titkomat. Hiába is kérdezősködsz, mivel senki se tudja, max találgathatnak. De úgyse fognak rájönni.

Üdvözlettel:

Jacques Cousteau

2010. márc. 17. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
A Barátok közt-öt!:D
2010. márc. 17. 12:33
 3/16 anonim válasza:
51%

12:33-nak

Ez jó volt :)

2010. márc. 17. 12:35
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Az mszp kormányprogramját.
2010. márc. 17. 12:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves vicces fiúk, vicces lányok!

Úgy látom még ti sem vagytok felkészülve a "tudomány" kategóriájú kérdésekre, menjetek szépen a fogyókúra vagy a humor kategóriába.

Ugye szépen mondtam?

2010. márc. 17. 12:46
 6/16 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Bocs, engem érdekelne hogy honnan lehet erről többet tudni.

Köszi.

2010. márc. 17. 12:56
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Én fel vagyok készülve a tudomány kategóriájú kérdések megválaszolására, de te láthatólag nem vagy felkészülve a kategóriában való kérdezésre. A "mit látott/hallott/gondolt/érzett X, amikor..." kérdésre az a válasz, hogy honnan a francból tudná bárki más megmondani, mint ő.

De ha te válaszolsz nekem, akkor én is válaszolok neked:

Mit gondolt Caesar, mikor Kr. e 55. január 4-én (mai naptár szerint) felkelt az ágyából?

Várom szíves válaszodat.

2010. márc. 17. 13:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mese ez gyermek...

Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, hogy egy a Titicaca tóban végzett merülése után tette a kérdésbeli kijelentést.

Állítólag annyira döbbenetes élményben volt része, hogy sebtiben összecsomagoltak, és soha nem tértek vissza a helyszínre.

2010. márc. 17. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
10%
Lecsúszott a nadrágja. :D
2010. márc. 18. 14:28
 10/16 anonim válasza:
25%
Cousteau amit nem akar elmondani, az az abizoníos "háromszögben " keresendő, ahól emberek, hajók tüntek el. Ebben az irányban kell elgondolkodni.
2010. márc. 24. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!