Mit látott Jacques Cousteau a tenger mélyén, amire azt mondta, hogy az emberiség még nincs rá felkészülve?
Kedves kérdező!
Olyasmit láttam, ami megváltoztatja az emberiség jövőjét. Tényleg nem vagytok rá felkészülve, ezért senkinek se mondtam el a titkomat. Hiába is kérdezősködsz, mivel senki se tudja, max találgathatnak. De úgyse fognak rájönni.
Üdvözlettel:
Jacques Cousteau
Kedves vicces fiúk, vicces lányok!
Úgy látom még ti sem vagytok felkészülve a "tudomány" kategóriájú kérdésekre, menjetek szépen a fogyókúra vagy a humor kategóriába.
Ugye szépen mondtam?
Bocs, engem érdekelne hogy honnan lehet erről többet tudni.
Köszi.
Én fel vagyok készülve a tudomány kategóriájú kérdések megválaszolására, de te láthatólag nem vagy felkészülve a kategóriában való kérdezésre. A "mit látott/hallott/gondolt/érzett X, amikor..." kérdésre az a válasz, hogy honnan a francból tudná bárki más megmondani, mint ő.
De ha te válaszolsz nekem, akkor én is válaszolok neked:
Mit gondolt Caesar, mikor Kr. e 55. január 4-én (mai naptár szerint) felkelt az ágyából?
Várom szíves válaszodat.
Nem mese ez gyermek...
Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, hogy egy a Titicaca tóban végzett merülése után tette a kérdésbeli kijelentést.
Állítólag annyira döbbenetes élményben volt része, hogy sebtiben összecsomagoltak, és soha nem tértek vissza a helyszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!