Szerintetek tényleg léteznek párhuzamos univerzumok?
Azon a módon ahogy itt leírod, hit kérdése. "Tudományosan" nem vizsgálható, nem "kérdés".
Egyébként pedig, ha jól tudom, a párhuzamos univerzumok feltételezett léte nem egyenlő a "meglévő" univerzumunk extrapolált variációival. A "többi" olyannyira "más" lehet, hogy fogalmaink sem lehetnek róla.
Azután meg semmi kapcsolat nincs, ezért az ezoteria világába tartoznak.
Oké, átjárókat remélsz... miért ne filózhatnánk rajta... de egyelőre marad az ácsingózás kategóriájában.
Ennek annyi a tudományos megalapozottsága, mint, hogy mitől repül a varázs seprű...
És az is tetszik, hogy 23 párhuzamos univerzum van. És ha én most aztmondom hogy 127? Találgatások mind...
De attól még lehetnek, én csak ennyit mondok, bizonyítékot rá, nem szabad semmitől sem elzárkózni.
nekem csak az böki a csörömet, hogy míg egyes fizikusok a "velünk egy időben létező végtelen számú párhuzamos univerzumről" beszél, addig a többi fizikus, Einstennel együtt, menten állítja, hogy a tér és az idő egymástól elkülöníthetetlen, akkor viszont én azt kérdezem, hogy mi az, hogy a "mienkkel egyidőben létező", amikor a másik univerzum ideje semmiképpen nem egyeztethető össze a sajátunkkal.
Ja, s párhuzamos univerzumnak képzelik el az esetleges oylan galaxishalmazokat is, amelyeket azért nem látunk, mert nem láthatunk, mivel olyan messze vannak, hogy a keletkezésük óta eltelt idő nem volt elég ahhoz, hogy eljusson hozzánk a fényük, így semmiylen módon nem érzékelhetjük őket, pedigakár a saját terünkben lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!