OKTV feladatok: [link]
Nekem a felkészülés leghasznosabb részét az jelentette, hogy megoldottam egy nagy kupac feladatot.
Ezen kívül tanulmányozd sokat azokat a fizikakönyveket, amiket a versenyre is el fogsz vinni, hogy könnyen tájékozódj benne. Hiába viszed a háromkötetes Budó KisFizt, ha gőzöd sincs, hol találod a Doppler effektus ismertetését. Nálam mindig volt Budó, meg függvénytábla, egy régi meg egy új típusú is, főleg ezeket használtam, a Budót nem nagyon.
Én most 09. éig készülök a 2.kat 2.fordulóba és a Holics László fizika oktv feledatokat összegyűjtő könyvet és még vagy >20 másikat viszek magammal.
érdekesség : A fizikai problémákat viszont matematikai úton például integrál vagy differenciálszámítással is próbálom megközelíteni az energiamegmaradás értelmezéséből.
A 840 oldalas könyv minden feladatához a (1963-2003 összes)
színes cetlikkel a feladat tartalmát megjelölve ragasztgatok 1-1 et
és tervezek egy tartalomjegyzéket a témakörökből külön , már meg van 480 oldal cetlizés,
Hogy sikerült, ismertek embereket esetleg akikkel tudtok fizikai problémákról beszélni ? ők segíthetnek
Saját példámról tudom, hogy a legjobban akkor tanulsz meg valamit ha használod és esetleg megtanítod másnak is.
próbáld esetleg rendszerezni a tudásod (2015-17)
kiírhatnád ha még aktuális a kérdés
visszavonnám a kommentem , nem volt hatásos
(bocs és magamtól is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!