Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Magán iskolába járok ma...

James T kirk kérdése:

Magán iskolába járok ma vettük a holdra szállást és amikor a tanárnő mutatott pár képet azt vettem észre hogy egyik képen sem láthatók csillagok ez miért lehet?

Figyelt kérdés

2015. aug. 2. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
A Holdon csak akkor lehet nappal csillagokat fényképezni, ha a Napnak háttal állsz és előtted sincsen fénylő tárgy.
2015. aug. 3. 10:37
 12/14 kori80 ***** válasza:
100%
Utolsó, ezzel az a probléma, hogy nappal az egész Holdfelszín egy nagy lámpa. Mondjuk sajnálom, hogy nem készítettek csak az égről képeket (talaj nélkül), vagy lehet csak én nem találkoztam eggyel sem.
2015. dec. 23. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

"Magán iskolába járok ma vettük a holdra szállást"

Kíváncsi lennék, milyen tantárgy része ez.

Amúgy az írásjelek melyik tantárgy témekörét képezik nálatok?

2015. dec. 24. 21:04
 14/14 anonim válasza:
Tudom hogy későn írom, de valszeg azért mert aranyozott fóliával védték, hogy ne menjenek tönkre a fényképezőgépek. Emiatt nem látszódhattak a csillagok.
2017. ápr. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!