Melyik fajból van a legtöbb a földön?
Figyelt kérdés
Kilogrammban mérve.2015. aug. 1. 22:34
1/11 anonim válasza:
Az élővilág melyik fajára gondolsz, mert több százezer van belőlük. Alfaj már nem is lehet ?
3/11 anonim válasza:
??
A legtöbb az darabszám. A kilogramm meg tömeg. Most végül is mire vagy kíváncsi?
4/11 anonim válasza:
A legtöbb kilóra kíváncsi, melyik nyomja öszesen a legtöbbet az összes egyedével együtt.
5/11 anonim válasza:
A dagadt magyarok miatt szerintem a humanoid nyert.
6/11 anonim válasza:
Ez elég fura kérdés. Most 100 elefánt meg száz hangya azért nem ugyanaz.
7/11 anonim válasza:
Csak hogy valaki végre meg is válaszolja a kérdésedet.
Szarvasmarhából, kb. 650 millió tonna.
A második hely szoros, vagy az ember az, vagy az Euphausia superba nevű, Antarktisz körüli vizekben élő apró rákfaj. 350 millió tonna körül lehetnek.
Összességében amúgy ezeknél nagyobb mennyiségű kékmoszat él a vizekben, viszont az egy törzs, ami sok fajból áll, és egyenként már nem kerülnek a top 3-ba. A termeszekkel is hasonló a helyzet. Nagyobb az össztömegük, mint az embereké, csak több fajból állnak.
8/11 anonim válasza:
Szerintem emberből van legtöbb a földön.
9/11 anonim válasza:
A korallok is valami rekord tartók úgy tudom.
10/11 anonim válasza:
Szerintem a növények között kellene keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!