Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Aki kémiával vagy biológiával...

Aki kémiával vagy biológiával foglalkozik, az ajánlana boltot labor ruha beszerzéshez? Konkrétan gumi kesztyűt kellene szereznem.

Figyelt kérdés

Lehetőleg fekete vagy zöld a csuklón tnem sokkal túlnyúló gumikesztyű kellene,csak az a baj hogy ahol eddig találtam ott méreg drága volt.

Megfizethető áron hol lehetne szereznem mondjuk ilyen gumikesztyűt? [link]

Nem kell extrém durva savaknak ellenállnia,és nem is biológiai fegyverekkel fogok benne dolgozni,a lényeg hogy mégis csak legyen valami a kezemen.

Munkavédelmi szaküzletekben,és military shopokban kéne keresgélnem?

Esetleg valakinek feleslegben nincs? :D

2015. júl. 2. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ilyet használok: [link]

Vagy ha épp nem akarom zsebre tenni mert olyannal dolgoztam, akkor ezt: [link]

A színük nem fekete vagy zöld, de védelemnek teljesen jó mindkettő. És olcsó.

2015. júl. 2. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak kék, lila és narancssárga van itthon :) Budapesten van valahol egy fogászati bolt (asszem az) és ott lehet kapni.
2015. júl. 2. 19:36
 3/3 spectator ***** válasza:
Munkavédelmi szaküzlet, gyógyszertár, gyógyászati segédeszköz üzletek. Háztartási boltokban egy százasért lehet kapni.
2018. ápr. 30. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!