Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Láttad a Vasárnap éjszakai...

Láttad a Vasárnap éjszakai meteort?

Figyelt kérdés

Én Kazincbarcikáról láttam éppen a jégkorongdöntőt néztem mikor kikapcsoltam a tévémet és leoltottam a villanyt és abban a pillanatban láttam ezt a nagy fehér villanást először azt hittem villámlott de mikor jött a nagy morajlás nagyon megijedtem nem is aludtam azon az éjszakán feloltott villany mellett próbáltam aludni de nem ment.

Ki hogy élte át aki látta?(Én még soha sem láttam ilyet és még ehhez hasonlót sem ezért nagyon megdöbbentő volt számomra.) És aki látta azt is írja már oda, hogy honnan.

Videók(aki esetleg nem látta és nem is hiszi):

- [link]

- [link]

- http://www.youtube.com/watch?v=jn_aWxmdcAc&aia=true

2010. márc. 2. 21:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam, pedig végig az ablak mellett ülve gépeztem. De lehet, hogy azért, mert Kaposváron nem is volt látható. Bánom, mert nagyon érdekelnek a csillagászati jelenségek.
2010. márc. 3. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!