Lehet összefüggés? Nem fura?
lehet nem jó témába írom
de felkaptam a fejem rá
a 2012 film épp azt meséli el, hogyan jutottunk a világvégéhez, elősször még csak katasztrófák 2010-2011és bumm 2012
és egyre több katasztrófáról hallani az elmúlt egy hétbe
minden esetre elég bizarr
"Cunamit is van pàrizsban"
Na neeeem, Párizsban nincs cunami! Ha lenne, akkor én most a halacskákkal uszikálnék, és nem ide irogatnék!
Franciaországban az idei nagy dagály a szelek miatt olyan magas lett, hogy sok tengerparti várost elöntött.
És néhány folyó is kiöntött, sok az árvíz. (51 halott is volt, sajnos.) De ezt azért nem merném a világvége kezdetének nevezni!
termeszeti katasztrofak mindig is voltak.
2012re nem vilagveget hanem korszakvaltozast josolnak....
Nem tudom miert van mindenki bepanikolva....mit csinalnal ha 100% hogy meghalsz?
Egyébként Olaszország, főleg szicília térsége, valamint Haiti térsége és Chile olyan területeken fekszenek, ahol mindig is gyakoriak voltak a földrengések. Csak nemrég lettek olyanok a híradások, hogy pillanatok alatt mindenről tudunk.40 éve lehet, hogy egy kissebb városba már nem jutott volna el a hír.
Dédimamám mesélte, és olvastam is róla, hogy 1910-körül, talán 1918-ban júniusban hózivatar tört rájuk aratáskor. Hóba borult az egész magyar alföld.
Azért az olaszos dolgok engem is érdekelnének. Ez eléggé hihetetlenül hangzik. Mit értessz a földnyílások alatt. Kép van róluk?????
Lehet, hogy nálunk azért halgatnak róla, hogy ne keltsenek pánikot.
1918 június 18-án országos havazás volt.
Nem is hittem volna
16:52 -nek
Ugyanazt csinálna mint most, mivel most is tudja, hogy 100% hogy meghal.
Azért ezek tényleg fura dolgok...
De látom vannak itt akik le se sz@rják hogy mi lesz a jövőjük...De ha nekik mind1...
Nem mondom hogy ezek a dolgok amik itt elhangoztak azok nem igazak de egy fotót sem linkelt be senki...
Nem ártana belinkelni egy fotót sem ha már azt monta az ˝olaszos˝:)) hogy megkeresi... -.-
De mosmár mi is tudjuk, hisz nálunk is volt ilyen " földmegmyílás" Szóval, hogy egy szakadék keletkezett.
Ráadásul azóta láttam már más országokból is ilyen képeket, amik a magyarnál nagyobbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!