Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehet összefüggés? Nem fura?

Lehet összefüggés? Nem fura?

Figyelt kérdés

lehet nem jó témába írom

de felkaptam a fejem rá

a 2012 film épp azt meséli el, hogyan jutottunk a világvégéhez, elősször még csak katasztrófák 2010-2011és bumm 2012

és egyre több katasztrófáról hallani az elmúlt egy hétbe

minden esetre elég bizarr

2010. márc. 1. 19:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Cunamit is van pàrizsban"

Na neeeem, Párizsban nincs cunami! Ha lenne, akkor én most a halacskákkal uszikálnék, és nem ide irogatnék!

Franciaországban az idei nagy dagály a szelek miatt olyan magas lett, hogy sok tengerparti várost elöntött.

És néhány folyó is kiöntött, sok az árvíz. (51 halott is volt, sajnos.) De ezt azért nem merném a világvége kezdetének nevezni!

2010. márc. 6. 13:54
 22/28 anonim ***** válasza:

termeszeti katasztrofak mindig is voltak.

2012re nem vilagveget hanem korszakvaltozast josolnak....

Nem tudom miert van mindenki bepanikolva....mit csinalnal ha 100% hogy meghalsz?

2010. márc. 9. 16:52
 23/28 anonim ***** válasza:

Egyébként Olaszország, főleg szicília térsége, valamint Haiti térsége és Chile olyan területeken fekszenek, ahol mindig is gyakoriak voltak a földrengések. Csak nemrég lettek olyanok a híradások, hogy pillanatok alatt mindenről tudunk.40 éve lehet, hogy egy kissebb városba már nem jutott volna el a hír.

Dédimamám mesélte, és olvastam is róla, hogy 1910-körül, talán 1918-ban júniusban hózivatar tört rájuk aratáskor. Hóba borult az egész magyar alföld.

Azért az olaszos dolgok engem is érdekelnének. Ez eléggé hihetetlenül hangzik. Mit értessz a földnyílások alatt. Kép van róluk?????

Lehet, hogy nálunk azért halgatnak róla, hogy ne keltsenek pánikot.

2010. márc. 9. 17:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem lesz katasztrófa, csak 2012-től 2025-ig a föld fokozatosan ismét lapos lesz.
2010. márc. 10. 18:06
 25/28 anonim ***** válasza:

1918 június 18-án országos havazás volt.

Nem is hittem volna

2010. márc. 10. 21:17
 26/28 anonim ***** válasza:

16:52 -nek

Ugyanazt csinálna mint most, mivel most is tudja, hogy 100% hogy meghal.

2010. márc. 14. 00:31
 27/28 anonim válasza:

Azért ezek tényleg fura dolgok...

De látom vannak itt akik le se sz@rják hogy mi lesz a jövőjük...De ha nekik mind1...

Nem mondom hogy ezek a dolgok amik itt elhangoztak azok nem igazak de egy fotót sem linkelt be senki...

Nem ártana belinkelni egy fotót sem ha már azt monta az ˝olaszos˝:)) hogy megkeresi... -.-

2010. júl. 29. 23:03
 28/28 anonim ***** válasza:

De mosmár mi is tudjuk, hisz nálunk is volt ilyen " földmegmyílás" Szóval, hogy egy szakadék keletkezett.

Ráadásul azóta láttam már más országokból is ilyen képeket, amik a magyarnál nagyobbak voltak.

2010. júl. 30. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!