Lehet összefüggés? Nem fura?
lehet nem jó témába írom
de felkaptam a fejem rá
a 2012 film épp azt meséli el, hogyan jutottunk a világvégéhez, elősször még csak katasztrófák 2010-2011és bumm 2012
és egyre több katasztrófáról hallani az elmúlt egy hétbe
minden esetre elég bizarr
21:13-as ha nem gond küldenél erről oldal címeket? linkeket h szétnyílnak a földek?
köszi:)
azért is fura amit mondtál mert a filmbe is úgy van h elősször a tenger parti országok lazulnak meg stb...
misztikus
lehet nem véletlenül készítették az a filmet?
olyan mint egy dok film h készüljünk fel?
nah jó nem gondolkozom
de ha találsz cikekket vagy valaki talál ezekről küldöjön már
köszi
am túl sok az összefüggés a film és a való élet között
hihetjük az h hülyeség de attól még nem kevésbé lesz igaz, még akkor sem ha mondjuk ez nem 2012 decemberében hanem 2014 márciusában fog is bekövetkezni
vagy talán nem fog
de már komolyan kezd érdekelni ez a földrengés meg megnyílás dolog
hogy a magyarok mért nem adják le a hírekbe
senki se halott róla itt
Akkor lehet a filmek igazak?
JAJ ne akkor Leonardo DiCaprio tényleg meghalt! JAAJ és az Asgardok is kihaltak, és a föld is elpusztult már vagy 20X. JAAAAJ és mi mind elemek vagyunk egy nagy mezőn, és a gépek ellen harcol Neo. És közben pedig a T-1000-res irt mindenkit ki. JUUUJ mi lesz az emberiséggel JUUUJ.
Nőj már föl, a filmnek nincs köze az élethez…
ne dumálj már bele
én tényeket mondtam nem azt h találkoztam 3 vámpírral Harry Potterrel és beavatott a varázs világ rejtelmeibe
mondtam ilyet?
nem
csak azt h elég különös
Szia! :)
én vagyok az "olaszos"... lol :D
ès igen tènyleg errol beszèlnek!!!..mindennap!
ez egy nagyon komoly ès sulyos dolog...mindennap telepitenek ki embereket nagyon sok rèszèrol olaszorszàgnak.. :(
ezèrt nem is èrtem mièrt nem mutatjàk ezeket otthon...
mert hàt lent sziciliàban kezdodott el aztàn ment Calabria felè ....majd Marokkoban volt foldrengès aztàn megint jott feljebb ès azota màr Toscanaban...Ròmàban is nyilik szèt a fold... :(
igen kuldok cikket mindjàrt csak megkeresem a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!