Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerinted mi lesz 2012 dec.21....

Szerinted mi lesz 2012 dec.21. -én?

Figyelt kérdés
Jön a Nibiru meg a rajtuk élő Nefilinek?
2010. márc. 1. 00:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Kedd.
2010. márc. 1. 11:19
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
Jönnek bizony és mindenkinek hoznak karácsonyi ajándékot. 2012-ben ők lesznek a Jézuska segédei:)
2010. márc. 1. 12:10
 13/29 anonim ***** válasza:
58%

nefilimek a nibiru holdján élnek,és majd meglátjuk,ha odaérkezünk,amúgy változásokat ígérnek,amiben előbb hiszek,mint a világvégében,sőtt,már fusztrál,hogy egy amúgy tök jó dátummal riogatják az embert..végre valaki,aki legalább nem a végét emlegeti a világnak,hanem a nefilimek érdeklik..amúgy úgy tudom,valamikor 2032-felé van kijelölve az első nyílt földönkívüli látogatás,de nem mondom meg honnan tudom..

lehet ám,hogy rossz a dátum,és most jönnek,ki tudja,de jó lenne,ha már tiszta vizet öntenének a pohárba a NASA-nál is,mert már a vak is látott idegen civilizációra utaló dolgokat,méghozzá itt a földön..amúgy egy gyönyörűszép karácsonyikészülődés közepén leszek én is,és repesve várom ennek a milliónyi jóslatnak a végét,hogy vajon mi fog bekövetkezni..nem mondom egyikre sem,hogy lehetetlen,amíg meg nem tapasztalom az ellenkezőjét aznap.de a világvégével kapcsolatban már minden évre jut egy..ezért ha tényleg jönne,senki nem hinné el,és pont akkor lenne szr.

szóval,nekem tetszene az 5.dimenziós legenda,meg a nefilimek is,meg mindenféle spirituális felemelkedés..de nem tudnám egy napra mondani,inkább egy időszakra,ami pl 21-én tetőzik..lehet,onnantól telepátia lesz,meg telekinézis,nem lehet tudni,de izgi lesz,ha ez így bejön..bízom benne amúgy,hogy lesz valami változás,mert már elég szr a világ,sőtt,egyre rosszabb..de szerintem már december elején érezhető lesz a változás,ha tényleg igazak ezek a legendák..sőtt..lehet,hogy én még 20-án elhúzom a csíkot néhány földönkívüli cimbivel! :DD

jó szórakozást mindenkinek! :D

2010. márc. 1. 17:22
 14/29 anonim válasza:
100%

készülődés karácsonyra esetleg munka nap és tanítás.

Majd este alvás :)

2010. márc. 1. 17:45
 15/29 anonim ***** válasza:
Pogány karácsony.
2010. márc. 3. 11:44
 16/29 anonim válasza:
2012. dec. 21. Nem lesz jó, mert közel a karácsony és megint nem lesz pénzem ajándékokra :DxD
2010. márc. 3. 20:07
 17/29 anonim válasza:
100%
Szerintem nem!Csomószor mondták hogy bekövetkezik 2005 stb. Amúgy fura 2012 12hó 21?xDtele van 1-es 2-es számjegyel xD
2010. márc. 3. 20:09
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem mert a nibiru fényévekkel elkerül minket, de hogy a karácsom elötti készülődés az meg lesz az tuti. és itt említeném meg hogy a történelemben elloptak az emberektől 2-300 évet tehét most olyan 1810 vagy 1710 körül lehet ha pontosak a számítások és ezt mind a krónikásoknak köszönhetjük illetve a hatalom éhes király jelölteknek és királyiknak szal nyugi van még időnk a világ végéig hacsak kinem tör a harmadik negyedik stb világháború
2010. márc. 4. 11:37
 19/29 anonim ***** válasza:
Mi lesz? Nyomor a köbön, ami most is van, nincs tüzelőre pénzem, kit érdekel ez a világvége? Egyébként se hiszek benne.
2010. márc. 5. 13:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hehehehehe... 1999 decemberére egy volt kolléganőm (jehovás) mindent eladott, a lakását is, sőt kilépett, mert jön a világvége! Megfenyegetett mindenkit, mert piszkosul jól szórakoztunk rajta. Azt kiabálta, pogány népség, mind meghaltok, csak mi, igazak éljük meg, hogy felkerülünk a mennybe. Dühösen elrohant, aztán január 3-án rohadt a központba visszavonni a kilépést. Se pénze, se lakása, se állása nem volt a saját hülyesége miatt. Nem vették vissza.
2010. márc. 5. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!