Szerinted mi lesz 2012 dec.21. -én?
nefilimek a nibiru holdján élnek,és majd meglátjuk,ha odaérkezünk,amúgy változásokat ígérnek,amiben előbb hiszek,mint a világvégében,sőtt,már fusztrál,hogy egy amúgy tök jó dátummal riogatják az embert..végre valaki,aki legalább nem a végét emlegeti a világnak,hanem a nefilimek érdeklik..amúgy úgy tudom,valamikor 2032-felé van kijelölve az első nyílt földönkívüli látogatás,de nem mondom meg honnan tudom..
lehet ám,hogy rossz a dátum,és most jönnek,ki tudja,de jó lenne,ha már tiszta vizet öntenének a pohárba a NASA-nál is,mert már a vak is látott idegen civilizációra utaló dolgokat,méghozzá itt a földön..amúgy egy gyönyörűszép karácsonyikészülődés közepén leszek én is,és repesve várom ennek a milliónyi jóslatnak a végét,hogy vajon mi fog bekövetkezni..nem mondom egyikre sem,hogy lehetetlen,amíg meg nem tapasztalom az ellenkezőjét aznap.de a világvégével kapcsolatban már minden évre jut egy..ezért ha tényleg jönne,senki nem hinné el,és pont akkor lenne szr.
szóval,nekem tetszene az 5.dimenziós legenda,meg a nefilimek is,meg mindenféle spirituális felemelkedés..de nem tudnám egy napra mondani,inkább egy időszakra,ami pl 21-én tetőzik..lehet,onnantól telepátia lesz,meg telekinézis,nem lehet tudni,de izgi lesz,ha ez így bejön..bízom benne amúgy,hogy lesz valami változás,mert már elég szr a világ,sőtt,egyre rosszabb..de szerintem már december elején érezhető lesz a változás,ha tényleg igazak ezek a legendák..sőtt..lehet,hogy én még 20-án elhúzom a csíkot néhány földönkívüli cimbivel! :DD
jó szórakozást mindenkinek! :D
készülődés karácsonyra esetleg munka nap és tanítás.
Majd este alvás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!