Szerinted mi lesz 2012 dec.21. -én?
Figyelt kérdés
Jön a Nibiru meg a rajtuk élő Nefilinek?2010. márc. 1. 00:58
2/29 czibles válasza:
miután a középkorban a 800as évek közepe után 1000 lett igy van még kb 150évünk.
(és ennek a teóriának még több értelme is van, csak az a baj vele, hogy a honfoglalás pont ekkor volt...)
3/29 anonim válasza:
Karácsony előtti hajtás, plázákban, és négyeshatoson meg szardíniakonzerv feeling.
Amúgy mi történt 1212 December 12.-én?
Nemkedvelem ezt a mayák megjósolták hülyeséget. Ugyanis nem jósoltak semmit, csak alkottak egy iszonyat pontos jó naptárat, ami eddig képes számolni. Utána majd jön a váltás, nem értem miért misztifikálják túl egyesek.
4/29 anonim válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek.Majd jön ami jönni akar, ha mindenki itt előre parázik azon ami nem tény, csak találgatás, pazarolja rá az idejét fölöslegesen.
8/29 anonim válasza:
A 2012-es év leghosszabb éjszakája. KI A F@SZOM AZ A NIBIRU?
9/29 anonim válasza:
Tél,karácsony előtti nagybevásárlás,ész nélküli költekezés,no meg sütés-főzés.
10/29 anonim válasza:
Advent, családlátogatás, vásárlás, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!