Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mikor lesz 2010-ben csillaghul...

Mikor lesz 2010-ben csillaghullás?

Figyelt kérdés

Ha esetleg már tudja valaki és megírná nekem, annak nagyon megköszönném, mivel nagyon érdekel a téma.

előre is köszi!

2010. febr. 28. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én két nagy csillaghullásról tudok, ami rendszeresen jön évente és nagyon látványos. Perszeidák augusztus 10-11-12-13 körül szokott lenni. (Előtte pár nappal már lehet róla olvasni, hogy melyik éjszakára várható a legtöbb hullócsillag.) A Leonidák november eleje-közepe, de azt nem szoktam nézni sajnos, azt hiszem csak egyszer láttam.

De egyébként teljesen laikus vagyok a témában, inkább csak olyan lelkes nézelődő. :D

2010. febr. 28. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:)
2010. febr. 28. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezheted a Google-t is. :-)

Pl.:

[link]

2010. márc. 2. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

[link]

itt hónaponként mindent leír. De ha más hónapra is kíváncsi vagy,az "adatok más időpontra" kattintva meg tudod nézni akár a régebbi eseményeket is. És persze azt is ami várható.

2010. márc. 4. 17:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2010. márc. 5. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!