Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Műszaki vonalon doktorálók...

Műszaki vonalon doktorálók hogyan jutottak el odáig?

Figyelt kérdés
Én szeretnék majd doktorálni valamilyen műszaki, gépészmérnök és/vagy mechatronikaimérnök területen. Akik csináltak ilyesmit, mesélne róla, hogy nehéz-e, illetve milyen tanulmányi eredményei voltak Bsc- és Msc-n? Nagyon zseninek kell lenni ahhoz? Milyen tanulási módszeretek volt, ami eredményes volt, stb...?
2015. jún. 7. 16:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, a LOL az lemaradt a mondat végéről.
2015. jún. 8. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a velemenyem hogy az menjen Phdre aki joval az atlagos egyetemista szellemi szinvonal folott van, es nagyon vagyik arra hogy kutasson, tudomanyos munkat vegezzen.

Pusztan presztizsokokbol hulyesegnek tartom.

2015. jún. 8. 15:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem pusztán azért, nekem a kutatás, tudományos munka tetszik.
2015. jún. 8. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
"de valamire jó, az biztos" a PhD nem az a képzés aminek célszerű így nekiesni. Ha ledoktorálsz akkor maradnak az oktatói pálya, akadémikus meg a kutatómérnök kb. Egy cég sem fog alkalmazni arra, h tervezd meg ezt meg azt, mert túlképzett leszel hozzá.
2015. jún. 8. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem vannak PhD kollegaim, eleg magas szintu fejlesztoi munkat vegeznek, sot van olyan is aki epp most probalja megszerezni a doktorit. Igaz nem Magyarorszagon...
2015. jún. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!