Konstansvariációnál ez hogy van?
Nem érdekel, de itt rinyálsz. Oké... Volt aki ugyanazt "elmondta szóban", de mindegy. És végül 3 évnyi egyetem után, sose kaptam elméleti fizika tárgyra 4-esnél rosszabbat (4-est is csak egyszer), de nézz hülyének és magyarázd el egy vizsga menetét meg a dolgok elméleti hátterét. Csak a kedvedért beidézem magam harmadjára is, de most még el is magyarázom neked a válaszom, hátha sikerül felfognod.
"Oké, már tiszta lett, hogy miért vezet mindegyik ugyanoda. Köszönöm!"
A köszönömöt gondolom tudod mit jelent. A többi azt jelenti, hogy miután megcsináltam így is meg úgy is, beláttam magamtól, hogy miért vezetnek ugyanoda a megoldások, mert ezt egy degenerált kecske is képes belátni, ha megcsinálja őket. Elsőre fejben nem voltam benne egészen biztos, de végül meglett. Azt meg végkép nem értem, hogy mi a francon kaptad fel a vizet. Direkt nem írtam, hogy kösz, hogy leírtad a fentieket még egyszer (miután már írtam, hogy megértettem) csak egyenletekkel, hanem csak beidéztem magam, ezzel utalva rá, hogy teljesen felesleges volt írnod, de azért köszönöm, mert hát ugye ez a szó is ott volt az idézetben, ennek ellenére úgy látom ezzel is nagyon megsértettem a lelki világod. Akkor elnézést érte, jó? Ezt fejezzük is itt be, mindkettőnk ideje többet ér annál, hogy ilyen marhaságokra pazaroljuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!