Mi az a bermuda háromszög? Miért tűnnek el ott a hajók, repülők?
Ugye rengeteg hajó és repülő eltűnik. Holtestek nem kerültek elő még sosem. Az esetek 90%-ban az eltűnt gépek sem, 10%-ban 1-2 mentőmellény,vagy szék ami talán az eltűnt járműhöz kötődik.
Voltak esetek mikor előkerült a gép, hajó stb, de legénység nélkül. Harcnak és egyéb bajnak nem volt semmiféle nyoma.
Mi lehet ott? A következő feltevéseket olvastam róla:
-egyszerű elsüllyedés és repcsi lezuhanás mind
-a hajókat örvény húzza le, a repülőképet szélhurrikán
-túl sok a vulkán ott, ha kitör a hajókat felborítja , a repcsiket telibe találja és lezuhannak
-ott van atlantisz elsüllyedve és a krisályaik energiája még részben működik, bezavarják az elektromos berendezéseket
-feketelyuk
-térkapu ahonnan nincs visszaút
-időugrás, volt aki kijutott belőle, de pl 1 órás utat 20 perc alatt tett meg, volt hajó ami 10 percre eltűnt a radarról, madj előbukkant, de mikor összeegyeztették az órájukat a legénység a partiőrséggel azok nem egyeztek meg
-mágneses anomália zavarok miatt zuhannak le, süllyednek el a hajók
"Mi az a bermuda háromszög?"
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én inkább hiszek a Wikipédián lévő cikkeknek, mint más, "egyéb" forrásból származóknak...
Szerintem még rengeteg ilyen, veszélyes hely lehet a Földön, ahol hasonlóan sok hajó, repülő tűnt el, csak kisebb a hely körüli mítosz...
Még amikor kicsit voltam akkor a Csodák Palotájában egy fizikus tartott kísérletes előadást.
Aki volt már ott, nem tudom emlékszik-e rá, de van (legalábbis volt) egy olyan szerkentyű, hogy a víz tetején egy hajócska úszik, és ha sok levegőt bugyborékultatunk, akkor elsüllyed (ugye mert a levegőn nem úszik a hajó csak a vízen). A fizikus szerint ugyanez a helyzet a Bermuda háromszögben, csak vulkáni gázokkal, amik a víz alatt kitörnek.
Többször volt már a kérdés és jó válaszok is születtek.
Neked sem tilos visszakeresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!