Az lehetséges, hogy az Univerzum csak egy üveggolyó egy felsőbbrendű fajnak? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy akár az Univerzum is lehet csak olyan kicsi valami,egy felsőbbrendű fajnak, mint pl: nekünk egy atom. NORMÁLIS válaszokat, ha kérhetem !!!2015. máj. 19. 20:22
11/16 ahihihi23 válasza:
Nem hiszem. Egy ekkora valami sokszázmilliárd év amíg megmozdítja egy végtagját, hisz nem mozoghat a fénnyél gyorsabban. Meg aztán, ha nem energiából van, akkor beleroskadna a saját tömegvonzásába. És mivel táplalkozna? Mire bekapná az univerzumonkat, az már rég elpusztult volna. Viszont olyan élőlény elképzelhető, ami csillagokat, v bolygókat, v csillagködöket eszik.
12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem olyan felsőbbrendű fajra gondolok, akiket megkötnek a mi fizikai határaink. Én amolyan isteni lényre gondolok, aki mindent és mindenkit irányít.
2015. máj. 31. 00:43
13/16 anonim válasza:
Akkor ez vallás témakör és nem természettudomány.
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ez rohadtul nem vallás, de mindegy !!!
Én csak azt kérdezem, hogy létezhet-e olyan kozmikus lény, aki átlépheti a fizikai határokat?
2015. máj. 31. 01:26
15/16 Wadmalac válasza:
"Én csak azt kérdezem, hogy létezhet-e olyan kozmikus lény, aki átlépheti a fizikai határokat?"
Az általunk, jelenleg ismert határokat, igen.
De ami efelett van, az már tényleg vallás kategória.
16/16 anonim válasza:
Olyan, hogy valaki egyben mozgassa a mi világunkat, nem lehetséges. Semmiféle ilyen felsőbbrendű faj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!