Látta már ezt a "teóriát" valaki?
Úristen.
Tényleg vannak emberek ,akik az ilyen tömény zöldségekről azt hiszik, hogy van értelme?
Tényleg ennyire nulla fizikai tudású emberek képesek publikálni és van, aki olvassa és "megeszi"? És még felháborodva ő sarlatánozza le a tudósokat?
Megdöbbentő.
Addig olvastam, hogy " Einstein felelőtlenül elvetett". :D
Nem találkoztam vele, de idegesít, hogy ilyen hülyeségek terjengnek a neten... Ha valakit érdekel a téma, és belebotlik egy ilyen szennybe meg van az esélye, hogy megtanulja a hülyeséget. Nehezebb újra megtanulni a hülyeség után a jót, mint elsőre a jót megemészteni. Sajnos én is így jártam a Morgan Freeman ismeretterjesztő filmekkel, de szerencsére visszabotorkáltam a helyes irányba. Elég nehéz volt megérteni pl a vöröseltolódás mibenlétét.
Az érdeklődőknek egy javaslat:
Csak olyan videókból, írásokból tanuljatok, amihez ismert fizikusok a nevüket adják!
Várjál, én is bevágok pár "gyöngyszemet".
"A fény eddigi elmélete hibás, a foton valójában nem létezik, pár évvel ezelőtt még hittem a létezésében, elfogadva a tudomány álláspontját. A valóság, az hogy a fény az atomok belsejében lévő mozgás közvetítő anyag utján történt észlelése."
"A fény esetében a rezgés az egész Világegyetemet kitöltő ma még ismeretlen anyagi részecske utján terjed."
Itt kaptam először mini-stroke-ot:
"Tévedés az elektron energia szintjének változásából adódó fénykibocsátás elmélete. Ha ez igaz lenne a magas hőfokon izzó test hirtelen lehűtve, felvillanna, ennek pont az ellenkezője történik."
Ez az ember a gravitációról sem hallott:
"Ahogy a nehéz elemek keletkezésénél van maximális atomsúly határ, a csillagokat alkotó plazma anyag esetében is kell lenni egy határértéknek, aminek az átlépése instabil állapotot eredményez, és ennek a következménye a törvényszerű robbanás."
"véleményem szerint a fénysebességnél is lehet nagyobb sebesség, de ez csak olyan térben érhető el, ahol a tér anyagmentes, vagyis ott, ahol még éter sincs. A fénysebesség átlépésének az éter szab határt, ugyanúgy ahogy a levegőben mozgó test a hangsebességhez közeledve csak nagy energia árán gyorsítható. A hangrobbanáshoz hasonlóan fényrobbanás is elképzelhető megfelelően nagy energiájú robbanásból adódó lökéshullám esetén. Ez magyarázhatná az éjszakai égbolt időnkénti kifényesedését, vagy a távoli rövid idejű gammafelvillanásokat. Nem zárható ki a fényinterferencia a jelenség magyarázatánál, ami a rádióadások vételénél fading néven ismert"
"Nem volt Ősrobbanás, nem tágul a Világegyetem, nincs foton, de van éter. A fény nem kvantumos, a színkép folyamatos. A vöröseltolódás nem az objektum mozgásával, hanem a távolságával függ össze."
"Nincs gravitációs hullám. Az észlelésére Ausztráliában felépített berendezés néma. Hullámmozgás nem okozhat gravitációs hatást, a gravitáció forgómozgásként működik, ami a mérlegkísérlettel igazolható.
Nincs antianyag, a Világegyetemben sehol nem található a Nobel díjjal kitüntetett pozitron felfedezése a buborékkamrás jelenség hibás értelmezésén alapul. A bizonyítására folytatott kísérletek eredménytelenek lesznek."
"instein elvetette a tömegek közötti gravitációs kölcsönhatást, amit Newton felfedezett, mert nem értette Newton törvényeit. Einstein tehetségtelen volt, és térlátás tekintetében vak."
És ez az ember szabadlábon értekezéseket ad ki.
A fényről, és "Doopler elv"( effektus!) ről is hasonlóan elmés irományai vannak...:D a "big bang" című írásába még nem olvastam bele...
Ez olyan, mintha én játszanék Mozartot egy félrehangolt gitáron( nem tudok zenélni) :D
"A „Hubble állandó” örökös változtatása nevetségessé teszi a csillagászokat, Le kellene már szokni a geocentrikus világszemléletről...,"
Nem mondták még neki, hogy a Hubble törvényből egyáltalán nem következik, hogy a Föld az univerzum közepe*?! :D
Amúgy ezt* igazolni alap feladat volt már első évben fizikán... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!