70 %-os írásbeli emelt biosz az nagyon karcsú, hogy engem felvegyenek egyetemre (biológiára)?
Figyelt kérdés
írásbeli, oldogattam meg előző írásbeliket, sajnos 70 százalék körülire sikerült(az esszét nem számoltam bele, most azzal nem tököltem, noha általában az megy)2015. ápr. 28. 16:30
1/8 anonim válasza:
Érettségin jó eredmény lenne, de az más szituáció mint mikor otthon tét nélkül töltögeted ki. Töltögesd azért csak szorgalmasan az érettségiket... :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem karcsú, orvosira az lenne, de biológia szakra nem szokott olyan magas lenni a ponthatár.
3/8 A kérdező kommentje:
el szoktam menni könyvtárba, hogy ott oldogassam, talán imitálja a májusi szituációt majd. :D
2015. ápr. 28. 16:49
4/8 anonim válasza:
Csak azért mondtam mert én megoldottam az összes kémia érettségit 70 és 98% közötti eredményekkel, aztán érettségin meg 50%-ot írtam (majd szóbelin feljavítottam 60-ra) mert valami hülyeségen bepánikoltam. (Bioszom szerencsére 100% lett.)
De biosz szakra 70% is bőven elég...
5/8 A kérdező kommentje:
kicsit dehonesztáló "felhanggal" írsz a biosz szakról utolsó... :D vagy csak én képzelem oda ezt az írásod mellé? :D
Mi a véleményed erről? :)
2015. ápr. 28. 17:00
6/8 anonim válasza:
Eszem ágában se volt! A ponthatárokat úgy alakítják hogy x jelentkezőből y-t szándékoznak felvenni. Nem fogsz biosz szakon unatkozni, ne aggódj ;)
7/8 anonim válasza:
biosz szakra könnyű bejutni, csak utána szórják rendesen a nem odavalókat.
8/8 anonim válasza:
Bejutni elég, ott meg majd úgyis behozod amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!