Hogy állapítható meg, hogy egy adott vegyület (csoport) savasan vagy lúgosan hidrolizál?
Figyelt kérdés
Pl. az oligoszacharidok O-glikozidkötése miért csak savasan hidrolizál? A lipidek egyes fajtái miért tudnak savasan és lúgosan is hidrolizálni?2015. márc. 26. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!