Lehet valami bajom zuhanyzás közben, ha kint villámlik?
Elvileg nem, csak akkor, ha pont a házba csap be a villám és rossz a villámvédelem valamint a villám a vízvezetéket találja célravezetőnek és útbaejt téged is.
Annyira valószínűtlen (de lehetséges), mint az hogy egy gömbvillám lebeg be a zuhanyfülkébe és "molesztálni" kezd.
Miért félsz ennyire a haláltól? Van 10 gyereked?
Ki mondta, hogy félek a haláltól? Csak egy kérdés volt?
Most én kérdezek tőled:
van két azstal, azon 10-10 pohár! Az egyik asztalon mind a 10 ivóvízzel van tele, a másikon 9 ivóvizes, a 10.-ik mérgezett! Melyik asztalról innál?
Nincs megoldás!
Gondolom mindenki arról az asztalról választana, amin nicns mérgezett víz, nem kockáztatna10%-ot! Ezt csak a kérdésem miatt írtam, nem félek a haláltól nagyon, de ha tudom, hogy vezsélyes zuhanyozni villámlás alatt akkor nem teszem meg!
1keres:miert lenne 10% hogy mergezettet valasztom?
50-50% hogy a rossz asztalt valasztom,ha a rosszat valaszom onnan meg 10% hogy pont a rossz poharat.
ez szerintem 5%
mellesleg ha kint villamlik konnyen megeshet hogy megcsuszol a szappanon.
A viz nem vonza az aramot csak vezeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!