Mi történne, ha egy petárdát rákötöznék egy hajtógázas spray oldalára, majd meggyújtanám és ledobnám egy kútba?
Figyelt kérdés
Kérlek, ha valaki pontosan tudja, írja le, hogy ne kelljen megtennem! :) Egyszerűen kíváncsi vagyok. Lenne tűz, vagy csak szimplán egy baromi nagy robbanás, ahogy hirtelen kiszabadul a nagy nyomású gáz a flakonból?2015. márc. 7. 13:52
12/17 anonim válasza:
Ha választ akarsz írni, akkor vagy írj egy kifejtett, nomrális, kerek egész mondatot, vagy ne írj semmit.
14/17 anonim válasza:
A 11-esnek. Tudom, hogy nem vagyok modi, meg nem az én kérdésem, de akkor is idegesít. Én is csak akkor írok választ, ha van mondanivalóm.
15/17 anonim válasza:
Pedig a #11-es röviden, tömören, de igazat szól.
Nem hiába szerepel a szprés flakonokon:
"A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, FELSZÚRNI, 50 C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Nem kielégítő szellőzés hiányában robbanásveszélyes keverék keletkezhet."
Forrás: [link]
Gondolom kedves kérdező nem a sürgősségi doki csóváló fejét akarod bámulni....
16/17 anonim válasza:
Kiszúrnád a flakont és aztán gyújtanál oda a petárdának?
Darwin díjat érdemelsz!
Inkább NE csinálj semmi ilyesmit, mert az ujjaid a gépeléshez, a szemed meg a látáshoz fog kelleni még sokáig, nem lenne jó lerobbantani/kiszúrni egyiket sem.
G.
17/17 anonim válasza:
Én lehet kipróbálom rendes rakétával nem petárdával, hátha az elég erős lesz vagy passz. De ki kellene próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!