Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történne, ha egy petárdát...

Mi történne, ha egy petárdát rákötöznék egy hajtógázas spray oldalára, majd meggyújtanám és ledobnám egy kútba?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha valaki pontosan tudja, írja le, hogy ne kelljen megtennem! :) Egyszerűen kíváncsi vagyok. Lenne tűz, vagy csak szimplán egy baromi nagy robbanás, ahogy hirtelen kiszabadul a nagy nyomású gáz a flakonból?
2015. márc. 7. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne furj bele semmit
2015. márc. 8. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha választ akarsz írni, akkor vagy írj egy kifejtett, nomrális, kerek egész mondatot, vagy ne írj semmit.
2015. márc. 8. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt most kinek írtad??
2015. márc. 8. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
A 11-esnek. Tudom, hogy nem vagyok modi, meg nem az én kérdésem, de akkor is idegesít. Én is csak akkor írok választ, ha van mondanivalóm.
2015. márc. 8. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a #11-es röviden, tömören, de igazat szól.

Nem hiába szerepel a szprés flakonokon:

"A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, FELSZÚRNI, 50 C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Nem kielégítő szellőzés hiányában robbanásveszélyes keverék keletkezhet."

Forrás: [link]

Gondolom kedves kérdező nem a sürgősségi doki csóváló fejét akarod bámulni....

2015. márc. 8. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Kiszúrnád a flakont és aztán gyújtanál oda a petárdának?

Darwin díjat érdemelsz!

Inkább NE csinálj semmi ilyesmit, mert az ujjaid a gépeléshez, a szemed meg a látáshoz fog kelleni még sokáig, nem lenne jó lerobbantani/kiszúrni egyiket sem.

G.

2015. márc. 9. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Én lehet kipróbálom rendes rakétával nem petárdával, hátha az elég erős lesz vagy passz. De ki kellene próbálni.
2015. márc. 27. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!