Tényleg léteznek sellők?
Amikor a netet böngéztem ezt az oldalt találtam [link] amiben még képek is vannak hogy találtak egy sellőre hasonlító döglött két méteres izét.
Tényleg van ilyen?
Az,amit te találtál,csak 1 szobor.
Igaza van mindenkinek,az egy szobor.
De! Azt a szobrot egy igaziról faragták! Teháttényleg van egy olyan,de amit te találtál a neten,az csak egy szobor.
Na most rátérek a lényegre,én megtaláltam a VALÓDI lényt,amiről az általad megtalált suobrot készítették.
Itt a linkje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Ezt nem én írtam.Valószínű a barátnőm,mert ő akarta feltenni ezt az izét a netre.Deamgy ez,amit most a barátnőm feltett a nevemben,ez igazból egy kellék,a neten árulják xD
Már 300 dolcsit adtak érte! XP
Amúgy az alapja egy majomfej(gondolom az arcából megítéltétek,és halpikkelyek. Ez a kettő az alapja. :)
Ennyit árult el a készítője.Amúgy az a másik valami szobor,de nem biztos....
Egyetértek a legelső válaszolóval - ami a Zsindexen van, az értékelhetetlen foshalmaz.
Szerintem léteznek, csak nem pont olyanok,mint amilyennek mi gondoljuk.
Nem látod a "bőre" anyagát,látszik hogy hamisítvány,a TV-ben benne volt?
Nem? Akkor nem igaz!
A fotók ezzel a szöveggel is megtalálhatóak a neten: "Sellőt találtak Venda-ban (Dél-Afrika)."
Beleszámítva, hogy Vendának (Dél-Afrika) nincsen tengerpartja, és hogy ezek a képek több helymegjelöléssel is körbejárták a világot (Compeche, Mexikó - Cebu, Fülöp-szigetek - Szváziföld), a sellő nagy világutazó lehetett.
De viccet félretéve, ez a lény egyik helyen sem járt saját lábán (uszonyán), hiszen csak egy modell (The Feejee Mermaid), amit Juan Cabana művész készített, majd árult a világ egyik legnagyobb netes piacán, az e-Bay-en online aukció keretében. Profi háttértörténetet is kreált a termékhez, miszerint a floridai St. Petersburg déli végén talált rá a "sellő vagy tengeri szörny"-szerű lényre, mialatt "a Fort Desoto Beach elhagyatott részén" kutatgatott. Ugyancsak ő kínált megvételre hasonlóan kétes "termékeket", mint például a "valódi organikus Idegen teste, UFO időutazó", mely leginkább egy tüskésrájára hasonlított, elsősorban is arra, amelyet nem sokkal korábban ő vett meg egy másik eladótól az e-Bay-en, mint kiderült, feldolgozásra.
A sellő tehát nem valódi.
Ezt a neten találtam ezeknél a képeknél..
hat van ugyanis az a sellok rokonai a najadok akiknek az
arca hegyes es azt amit te talaltal annak a feje es a fogai hegyesebbek maga a feje hegyessebb a megszokottnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!