Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tényleg léteznek sellők?

Tényleg léteznek sellők?

Figyelt kérdés

Amikor a netet böngéztem ezt az oldalt találtam [link] amiben még képek is vannak hogy találtak egy sellőre hasonlító döglött két méteres izét.

Tényleg van ilyen?

2008. aug. 24. 17:02
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Hát ez az! Mindenki aki nem hisz a sellőkben csak lazán odavágja:"Azok csak tengeri tehenek voltak!,, De én nem tudom elhinni h bárki is össze tudna keverni egy állatot egy nővel! Még akkor se ha részeg!
2010. febr. 2. 20:17
 22/34 anonim ***** válasza:
Ez a sellő sajnos nem igazi,már több oldalt is láttam róla. Egy szobrász Juan Cabana készítette. :(
2010. máj. 15. 13:06
 23/34 Lola666 válasza:

Az,amit te találtál,csak 1 szobor.

Igaza van mindenkinek,az egy szobor.

De! Azt a szobrot egy igaziról faragták! Teháttényleg van egy olyan,de amit te találtál a neten,az csak egy szobor.

Na most rátérek a lényegre,én megtaláltam a VALÓDI lényt,amiről az általad megtalált suobrot készítették.

Itt a linkje:

[link]

2010. júl. 22. 14:01
 24/34 Lola666 válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Ezt nem én írtam.Valószínű a barátnőm,mert ő akarta feltenni ezt az izét a netre.Deamgy ez,amit most a barátnőm feltett a nevemben,ez igazból egy kellék,a neten árulják xD

Már 300 dolcsit adtak érte! XP

Amúgy az alapja egy majomfej(gondolom az arcából megítéltétek,és halpikkelyek. Ez a kettő az alapja. :)

Ennyit árult el a készítője.Amúgy az a másik valami szobor,de nem biztos....

2010. júl. 22. 14:10
 25/34 anonim válasza:
nem igazi mert álítolag egy szobrász bevallotta hogy ő készítette
2011. jan. 29. 18:45
 26/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek a legelső válaszolóval - ami a Zsindexen van, az értékelhetetlen foshalmaz.

Szerintem léteznek, csak nem pont olyanok,mint amilyennek mi gondoljuk.

2011. ápr. 9. 14:41
 27/34 anonim válasza:

Nem látod a "bőre" anyagát,látszik hogy hamisítvány,a TV-ben benne volt?

Nem? Akkor nem igaz!

2012. máj. 13. 11:38
 28/34 Vazulnéni válasza:

A fotók ezzel a szöveggel is megtalálhatóak a neten: "Sellőt találtak Venda-ban (Dél-Afrika)."

Beleszámítva, hogy Vendának (Dél-Afrika) nincsen tengerpartja, és hogy ezek a képek több helymegjelöléssel is körbejárták a világot (Compeche, Mexikó - Cebu, Fülöp-szigetek - Szváziföld), a sellő nagy világutazó lehetett.

De viccet félretéve, ez a lény egyik helyen sem járt saját lábán (uszonyán), hiszen csak egy modell (The Feejee Mermaid), amit Juan Cabana művész készített, majd árult a világ egyik legnagyobb netes piacán, az e-Bay-en online aukció keretében. Profi háttértörténetet is kreált a termékhez, miszerint a floridai St. Petersburg déli végén talált rá a "sellő vagy tengeri szörny"-szerű lényre, mialatt "a Fort Desoto Beach elhagyatott részén" kutatgatott. Ugyancsak ő kínált megvételre hasonlóan kétes "termékeket", mint például a "valódi organikus Idegen teste, UFO időutazó", mely leginkább egy tüskésrájára hasonlított, elsősorban is arra, amelyet nem sokkal korábban ő vett meg egy másik eladótól az e-Bay-en, mint kiderült, feldolgozásra.

A sellő tehát nem valódi.

Ezt a neten találtam ezeknél a képeknél..

2012. jún. 11. 18:26
 29/34 anonim válasza:

hat van ugyanis az a sellok rokonai a najadok akiknek az

arca hegyes es azt amit te talaltal annak a feje es a fogai hegyesebbek maga a feje hegyessebb a megszokottnal

2012. júl. 7. 20:45
 30/34 anonim válasza:
en csak mondom ,de lehet hogy egy kellek de nem hasonlit egy majom fejere mar bocs
2012. júl. 7. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!