Tényleg léteznek sellők?
Figyelt kérdés
Amikor a netet böngéztem ezt az oldalt találtam [link] amiben még képek is vannak hogy találtak egy sellőre hasonlító döglött két méteres izét.
Tényleg van ilyen?
2008. aug. 24. 17:02
1/34 anonim válasza:
Az az oldal vagy vicc - vagy valami komolyabb átverés.
Pl. a tengeri lényeknek kell különösen erős nyak - hogy a vízben is meg tudja tartani a fejet.
Egyébként egy vizsgálattal minden kiderülne. Hol van ez a 'sellő' ?
2/34 A kérdező kommentje:
Jolvan de még rengeteg olyan faj él a földön amit nem fedeztek fel mert olvastam a neten hogy mindennap felfedeznek egy új fajt.
Lehet hogy ez is egy olyan faj amit még nem fedezett fel az ember
2008. aug. 24. 19:21
3/34 anonim válasza:
Én szeretném hinni hogy léteznek ilyen lények,de elég mese szerű képek voltak ezek!
Amugy érdekes ha valódi,nem mindennapi látvány az biztos!
4/34 anonim válasza:
Nézzétek + ezt az oldalt is!
5/34 anonim válasza:
Ezek a képek vagyis ez a valami nem igazi, láttam máshol is, ott le volt írva hogy ki csinálta, miből van, stb.
6/34 anonim válasza:
8/34 anonim válasza:
sellok nem leteznek! a tengeri tehenet, azaz a manatuszt hittek annak a korai kiehezett tengereszek. ez egy delfinszeru tengeriemlos, mely sokak szerint emberarcu (szerintem egyaltalan nem) s valahol amerika partjainal el. nezzetek utana.
9/34 anonim válasza:
hát ez elég cinkes lett, az ilyen és ehhez hasonló hihetetlen sztorik és képek nálam mindig kiváltják az éber gyanakvó állapotot, aztán gyorsan megkérdezem magamtól, hogy vajon a tévében leadták már? esetleg a rádióban? nem? akkor nem igazi, mert a média mindig mindent lát ugyebár:)
10/34 anonim válasza:
Ez a kép egy sellőszobrot ábrázol. Az inex cikkjében minden le van írva, de ha mégis egy sellő teteme lenne, akkor arról beszámolt volna a minden híradó és újság. Ha egy hihetetlen eseményről csak lánclevélben lehet hallani (a TV-ben, újságokban nincs benne), akkor az csak átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!