Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tényleg léteznek sellők?

Tényleg léteznek sellők?

Figyelt kérdés

Amikor a netet böngéztem ezt az oldalt találtam [link] amiben még képek is vannak hogy találtak egy sellőre hasonlító döglött két méteres izét.

Tényleg van ilyen?

2008. aug. 24. 17:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%

Az az oldal vagy vicc - vagy valami komolyabb átverés.

Pl. a tengeri lényeknek kell különösen erős nyak - hogy a vízben is meg tudja tartani a fejet.

Egyébként egy vizsgálattal minden kiderülne. Hol van ez a 'sellő' ?

2008. aug. 24. 18:17
 2/34 A kérdező kommentje:

Jolvan de még rengeteg olyan faj él a földön amit nem fedeztek fel mert olvastam a neten hogy mindennap felfedeznek egy új fajt.

Lehet hogy ez is egy olyan faj amit még nem fedezett fel az ember

2008. aug. 24. 19:21
 3/34 anonim ***** válasza:
99%

Én szeretném hinni hogy léteznek ilyen lények,de elég mese szerű képek voltak ezek!

Amugy érdekes ha valódi,nem mindennapi látvány az biztos!

2008. aug. 24. 19:30
 4/34 anonim ***** válasza:
90%

Nézzétek + ezt az oldalt is!

[link]

2008. aug. 24. 20:27
 5/34 anonim ***** válasza:
95%
Ezek a képek vagyis ez a valami nem igazi, láttam máshol is, ott le volt írva hogy ki csinálta, miből van, stb.
2008. aug. 24. 20:28
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

HOAX!

Az a fotósorozat a hoaxot leleplező cikkhez készült... Te csak a fotókat találtad meg.

[link]

2008. aug. 24. 21:21
 7/34 anonim válasza:
84%
Léteznek! Én is az vagyok :D
2008. aug. 24. 21:33
 8/34 anonim válasza:
85%
sellok nem leteznek! a tengeri tehenet, azaz a manatuszt hittek annak a korai kiehezett tengereszek. ez egy delfinszeru tengeriemlos, mely sokak szerint emberarcu (szerintem egyaltalan nem) s valahol amerika partjainal el. nezzetek utana.
2008. aug. 25. 09:07
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
hát ez elég cinkes lett, az ilyen és ehhez hasonló hihetetlen sztorik és képek nálam mindig kiváltják az éber gyanakvó állapotot, aztán gyorsan megkérdezem magamtól, hogy vajon a tévében leadták már? esetleg a rádióban? nem? akkor nem igazi, mert a média mindig mindent lát ugyebár:)
2008. aug. 25. 16:38
 10/34 anonim ***** válasza:
67%
Ez a kép egy sellőszobrot ábrázol. Az inex cikkjében minden le van írva, de ha mégis egy sellő teteme lenne, akkor arról beszámolt volna a minden híradó és újság. Ha egy hihetetlen eseményről csak lánclevélben lehet hallani (a TV-ben, újságokban nincs benne), akkor az csak átverés.
2008. szept. 2. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!