Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Növényorvosi Msc milyen Bsc...

Növényorvosi Msc milyen Bsc után tanulható?

Figyelt kérdés

Most fogom tölteni az E-felvételi jelentkezési lapot és néztem hogy van olyan hogy Növényorvos de az Msc. Sehol nem találtam hogy milyen Bsc után tudnám elvégezni ezt a szakot.

Előre is köszi a segítséget

2015. febr. 8. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Szia. Milyen egyetemről volna szó? Valamint elvagy kötelezve a növényorvos mellett? :)

Nos, az igazat megvallva, még nem hallottam ilyen MsC -ről, ámbár nagy valószínűség, hogy Biológia BsC -t kell elvégezned ehhez. :) (az MsC -t hírdető honlapján részletesebben ott kell, hogy legyen, milyen BsC szakkal lehet jelentkezni rá.)

2015. febr. 8. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Növényorvosi Msc-ben a SZIE MKK-n a legjobb.

Bármilyen agrártudományi esetleg környezettudományi BSc-re, vagy Biológia BSc-re építhető.

[link]

2015. febr. 8. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Első válaszolótól egy kérdés:

Miért kérdezted hogy mindenképp a növényorvos iránt vagyok-e elköteleződve? Van tapasztalatod más hasonló szakkal kapcsolatban esetleg?

EmberAdam3 tól pedig:

Pécs-i biológia szakról mi a véleményed? Hallottam hogy Eltét kerüljem el, Pécs, vagy Szeged. Nekem már a Pécs sincs közel, Szeged meg még messzebb van. Van esetleg tapasztalatod/ismeretséged a Pécsi egyetemen, hogy milyen ott az oktatás?

2015. febr. 8. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Nem tudom, hogy kitől mit és miért hallottál, de az ELTE biológia képzése egészen kiemelkedő. A két legjobb biológia szak ma az ELTE TTK-n és a SZIE ÁOTK-n van.

Szeged szintén jó, de elsősorban csak molekuláris biológiai téren. Debrecen nem rossz, jó például a Hidrobiológia képzésük. Pécs egy régi nívós egyetem, de biológiában meglehetősen noname.

2015. febr. 9. 10:25
 5/5 anonim válasza:
Szinte az összes Agrár diploma(Bsc,Msc, és régi rendszerbeli Főiskolai és Egyetemi diplomák is), Biológia Bsc, Kémia Bsc, és szerintem a kémia és biológia tudományokban tanult bsc és msc diplomákkal is lehetséges a felvételi.
2017. nov. 4. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!