Mikroszkóp lencse tisztítás?
Figyelt kérdés
Hello, hogy lehetne a mikroszkóp lencséit megtakarítani? Ez nem egy profi készülék, nem tudom ki ismeri, ez a régi kis fekete ofotértes.2015. febr. 2. 08:19
2/7 anonim válasza:
Alkohol és 100% pamut fültisztító pálcika.
Az alkoholra nem árt előzetes tesztet végrehajtani mert van amelyikban van némi oldott cucc ami párolgás után ott marad.
Nekem az ablak tisztító folyadék is bevált.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, koszonom, ezeket tudom. Rosszul fogalmaztam meg a kerdest... Szoval valojaban az a bajom, hogy nem ferek hozza a lencsehez. Csak egu nagyon pici luk van, es ott a fultisztito nem fer be...
2015. febr. 2. 16:03
4/7 anonim válasza:
Ha nem lehet hozzáférni akkor az ultrahangos tisztítás jöhet még szóba.
Lehet kapni szemüveg tisztításra kisméretű készüléket.
Asszem a múltkor a LIDL-ben láttam ilyet.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi, de az a helyzet, hogy jelenlrg nincs mibol vennem ilyesmit. Nincs valami olyasmi dolog mint a fultisztito palcika, csak olyan amivel hozzaferek? Vagy valami sufni tuning megoldas? XD
2015. febr. 2. 19:47
6/7 Wadmalac válasza:
Hát, ezzel vagy megtisztítod, vagy még jobban összecseszed:
Monitor tisztító spray + sűrített levegő spray. Felváltva befújod a lencsére. Utoljára mindig levegő.
Ezek sincsenek ingyen, de egy UH-tisztítónál olcsóbb.
De ez csak olyan szintű tipp volt, hogy én kipróbálnám otthon saját felelősségemre. Neked nem merem ajánlani, csak említeni. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eztis probaltam :D csak en nem monitor tisztitoval, hanem.sima ablak tisztitoval.... De nem valt be :/
2015. febr. 3. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!