Kémia kedvelők/szeretők! Tudnátok valami általános, szervetlen kémiával foglalkozó tankönyvet vagy könyvet ajánlani?
10.-es vagyok, fakt előtt még egy kicsit szeretnék ráerősíteni a tudásomra illetve kibővíteni az ismereteimet. Főleg szervetlen kémiára lennék kíváncsi, mivel a szervessel elég jól boldogulok. Valami olyan tankönyvet keresek, ami érdekesen, jól érthetően leírja és elmagyarázza a dolgokat.
16/L
Felesleges kiadni rá, úgyse értenél belőle semmit. A mozaikos könyvek nagyon jók, és a villányi kék példatár.
Az új 10.esben már van szervetlen rész. Azért szeretem a mozaikot, mert visszakérdez az ellenőrizd tudásod részben a lényegre.
5-os, tudom. Ettol fuggetlenul en nem szivesen allnek be a sorba, mert az engem minositene. A szamolasok egyebkent mennek, ismetlem, csak kiegeszitenem a tudasom.
A mozaik jo, de tulsagosan iskola feeling. Raadasul nem nagyon beszelnek benne a kutatokrol.
Csákvári Béla, Boksay Zoltán: Általános és szerJvetlen kémia
Lengyel Béla: Általános és szervetlen kémiai praktikum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!