Milyen független (pl. az édesipartól független), tudományos igényű vizsgálatok folytak eddig a kakaóban (és ebből következően a csokoládéban is) lévő teobromin emberi szervezetre gyakorolt hatásáról?
2015. jan. 24. 09:02
3/3 anonim válasza:
Az édesiparnak sem érdeke mérgezni a fogyasztót. Verseny van és aki ilyet csinál hamar elveszíti mindenét. Ne legyünk már idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!