Hogyan befolyásolja a fehérjék oldhatóságát az ionerősség és a pH változása?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 13:55
1/3 anonim 



válasza:





1.nehézfémsók hatására kicsapódnak
2.erős sav hatására úgyszintén
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát minél nagyobb az ionerősség, annál oldékonyabb lesz a fehérjék, mivel azok kicsapódnak?
2015. jan. 18. 22:36
3/3 Ozmium42 



válasza:





A kicsapódás az oldódás ellentéte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!