Veletek is van így elalvás előtt? Talán ilyenkor lementem alfába?
Mielőtt teljesen elaludnák, egy nyugodt állapotba a fejembe "nyüzsögnek" a gondolatok, ismerőseimet hallom beszélni teljesen értelmetlen dolgokról,de valahogy mégis mostanába történt dolgokról..ezután már elalszok.Szerintetek ilyenkor lementem alfába?mással is van így?
U.I.: bocsi, de nem tudom jobban megfogalmazni még gyerek vagyok, csak érdekel ez a téma:)
Igen velem is így van mielőtt elalszok, a barátaimat, vagy rokont hallok beszélni, de én legalábbis úgy vettem észre, hogy csak azokat a szavakat, amik aznap elhangzottak, és csak amiket szívesen hallgattam. Én sem tom jobban kifejezni, mint h ilyenkor "nyüszögnek" a gondolatok... :)
15/F
Ismerős érzés :)
szerintem ilyenkor csak "átfuttatjuk" az agyukban az aznp történteket, hogy a kellemesebb dolgok megmaradjanak bennünk (ez csak egy gyenguska tipp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!