Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Veletek is van így elalvás...

Veletek is van így elalvás előtt? Talán ilyenkor lementem alfába?

Figyelt kérdés

Mielőtt teljesen elaludnák, egy nyugodt állapotba a fejembe "nyüzsögnek" a gondolatok, ismerőseimet hallom beszélni teljesen értelmetlen dolgokról,de valahogy mégis mostanába történt dolgokról..ezután már elalszok.Szerintetek ilyenkor lementem alfába?mással is van így?

U.I.: bocsi, de nem tudom jobban megfogalmazni még gyerek vagyok, csak érdekel ez a téma:)

2010. febr. 6. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen velem is így van mielőtt elalszok, a barátaimat, vagy rokont hallok beszélni, de én legalábbis úgy vettem észre, hogy csak azokat a szavakat, amik aznap elhangzottak, és csak amiket szívesen hallgattam. Én sem tom jobban kifejezni, mint h ilyenkor "nyüszögnek" a gondolatok... :)

15/F

2010. febr. 6. 20:59
 2/5 anonim válasza:

Ismerős érzés :)

szerintem ilyenkor csak "átfuttatjuk" az agyukban az aznp történteket, hogy a kellemesebb dolgok megmaradjanak bennünk (ez csak egy gyenguska tipp)

2010. febr. 6. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatom az, hogy amikor alfában vagyok akkor baromi nehéz gondolkodni viszont a képzelő erő többszörösére növekszik.
2010. febr. 6. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan erről kérdeztem egy pszichológust, azt mondta fiatal felnőttkorban teljesen természetes.
2010. febr. 7. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm már rám kevésbé jellemző rám nézve.
2010. febr. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!