Európa holdon lehet élet?
készült is róla egy film, ha jól tudom.
nincs kizárva,hogy mélyen a jégréteg alatt, mikrobák éljenek, de ezt csak akkor lehet biztosra mondani, ha embereket küldenek oda.
Én örülnék neki, ez lenne az emberiség egyik legnagyobb felfedezése,ha nem a legnagyobb.
Tehát nincs kizárva. De arra ne számíts, hogy intelligens civilizációt találunk ott.
halfélékre? szerintem az olyan fejlettségű élet létrejöttéhez kell egy biocönózis...
ugyan... szerintem a tudósok már mondjuk konjugációra képes egysejtűektől maguk alá csinálnának
Óceánjaink napfényszegény vagy napfényt egyáltalán nem látott rétegeiben is van élet, ott lámpáshalak, óriáspolipok/kalmárok, garnélarákok és csövesférgek úszkálnak a kürtők közelében.
Europán is vannak ilyen vulkánok és akkor ott is lehet élet.
"nincs kizárva,hogy mélyen a jégréteg alatt, mikrobák éljenek, de ezt csak akkor lehet biztosra mondani, ha embereket küldenek oda. "
Manapság azért már nem kell embernek jelen lenni, hogy bizonyítsunk valamit. :)
Az Európán nem hallottam vulkánosságról, csak jég-gejzírekről.
8-as:
Teljesen igazad van,köszönöm a pontosítást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!