Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi ez elvi alapja a légzés...

Mi ez elvi alapja a légzés segítségének?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 16:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hát én még úgy tudom, hogy egy befúvás 4 kompresszió, A sorrend A-mint átjárható légút biztosítás, B-mint befúvás és C- Mint kompresszió. Egyébként ez a 30 kompr. marhaság lehet, mert ha nincs oxigén, akkor hiába komprimálsz mert az agy nem fog elég oxigént kapni/A Vér szálítja az oxigént/ és az agyat kell ilyenkor leginkább ellátni oxigénnel .mert ugye hát ott vannak a központok amelyek aztán az egészet működtetetik.
2010. febr. 10. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Előző:

Pedig ez a legújabb direktíva, én például ezzel a 30:2 aránnyal vizsgáztam kb két hónapja. Egyébként nem hülyeség, sőt, olyan is van, hogy nem kell belélegeztetetni, mert sokan undorodnak a lélegeztetéstől, és ezért inkább nem is tesznek semmit. Márpedig az az alapelv, hogy a semminél még egy kis valami is jobb.

Az, hogy pumpálod a mellkast, valójában jelent némi légmozgást, bár nyilván nem annyit, mintha fújnál is, és a keringés fenntartása sokkal fontosabb, mint a légcsere (a tödőben van tartalék, a szervekben nincs).

2010. febr. 10. 23:23
 13/14 anonim válasza:
Én vagyok, aki a 30:2-t írtam. Ebből írtam szakdolgozatot, úgyhogy biztos így van... :)
2010. febr. 11. 20:28
 14/14 anonim válasza:
a kerdes azert rossz itt,mert az elvi azt jelenti valaminek az elkepzelese,elgondolasa...
2010. ápr. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!