Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a biológiai kutatás?

Mi a biológiai kutatás?

Figyelt kérdés
Hali :D Holnapra kéne a suliba a biológiai kutatásról prezentációt tartanom, de sehol sem találtam semmit...Azt hogy egyáltalán mi az, mik az eszközei, folyamata stb...Valaki esetleg megszánna, ha tud valamit belinkelné, illetve leírná? Kérek mindenkit válaszoljon, nagyon kéne...

2014. dec. 12. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ilyet nem fogsz találni... mind más.

- Egy biológus kollégám rovarokat nézeget mikroszkóp alatt és rendszertanilag kategorizálja őket.

- Egy másik kollégám kutyák vielkedését írja le.

- Egy harmadik kollégám proteinfelszínt modellez számítógéppel.

- Valaki honfoglaláskori lovakból szedett DNS mintákat elemez.

- A korábbi munkahelyemen egy pici féreg segítségével határoztak meg fontos géneket.

- Valahol azt próbálják kideríteni, hogy az egér agyának egy bizonyos területe hogy reagál egy bizonyos hatóanyagra.

És én is kutató vagyok. Szóval jó lenne leszűkíteni, hogy mi is érdekel, aztán írni arról egy jót, mint írni a mindenről egy nagy semmit.

2014. dec. 13. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy én magam se tudom. Semmit nem mondtak róla- illetve ma közölte velem a tanárom, hogy ezt nekem kéne tudni...Ezért is estem kétségbe-mindenkinél más...
2014. dec. 13. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
MÉgis milyen szinten kéne. Gimi? Milyen hosszan?
2014. dec. 13. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Most már semmilyen hosszan. Egyébként 11. (9-es biológia emelten vagyok)
2014. dec. 13. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Vasárnapra kellett?
2014. dec. 14. 00:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Szombatra :)
2014. dec. 14. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!