Az esemény c. filmnek van biológiailag valamiféle alapja?
Az, hogy a Föld növényei "összefognak" arra, hogy kicsináljanak minket, kollektíven elkezdve olyan gázt termelni, amitől öngyilkosak leszünk?
Amit eddig a növényekről tudunk, az alapján nem.
Ehhez feltételezni kell, hogy a föld flórája együttműködve legalább állati szintű intelligenciával rendelkezzen, plusz azt is, hogy képes legyen működésén (méghozzá egyszerre több faj) akkorát változtatni, hogy olyan anyagot termeljen, amit eddig soha és pont olyat, ami nekünk árt.
Eléggé valószínűtlen.
De ettől még bennem iszonyat hülye érzést hagyott a film, azóta kicsit máshogy nézek a fákra.
Ha annyit ért a film, hogy az emberek legalább egy része innentől jobban bánik a növényekkel, megérte.
Rendben,köszönöm,én is valahogy így gondoltam :D Mondjuk,engem nem zavarnak a növények,szóval nem nézek rájuk,de azért ez a film nekem is betett :D Mondjuk én alapból nem bírom a horrorokat xD
Arról a könyvről hallottam a film kapcsán,állítólag nagyon jó sci-fi - akció -kalandregény,bár egyesek szerint erőltetett a vége,nem hiszem,hogy lesz időm 1 évvel az érettségi előtt rá,de majd talán egyszer :)
#3:
Még egyszer köszönöm, baromi jó könyv. Nem tudom letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!